karbeti Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam. Od dwóch dni mam problem z zalogowaniem się na forum. Wiświetla mi się: Internal Server Error Mogę się zalogować dopierro po kilku próbach. Wcześniej tego nie było. Czy taki problem występuje tylko u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2011 I co, nikt nie pomoże? Nie mogę otworzyć strony forum, udaje mi się raz na kilkanaście prób. Inne strony b/u O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nie tylko Ty masz ten problem - http://www.forumrowerowe.org/topic/101110-problem-z-serwerem/ - kazano czekać, więc czekamy cierpliwie Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nie mogę napisać nic ponad to, że trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mi też to przeszkadza, zwłaszcza gdy wywala mnie podczas finezyjnego opisywania za co daję ostrzeżenie ale kierownik już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2011 U mnie już OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Października 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Walczymy od czwartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Walczymy od czwartku Dobrze że walka odnosi skutek. U mnie działa bez zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.