Skocz do zawartości

[piasta] piasta do 300

Gość raptus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przyłączam sie do pytania raptus'a

Ja szukam piasty do 300zł

Piasty pod tarcze, na 36 szprych, bylaby jezdzona w trialu streecie i dircie ( i rozne inne soki itp)

Co w tej cenie moglibyscie polecic (ale cos naprawde dobrego :))

Lub jezeli znacie jakies komtlety kol w cenie powiedzmy do 500zł zastosowanie takie jak piasty

Dzieki z gory za pomoc

Pozdrawiam Nasher

piasty pod tarcze

na allegro jest na przod magura pro (jest to hugi 240) cena 250zl

na forum jest onyx disc na tyl cena okolo 150zl

zaje***** zestaw

polecam przod, sam na takiej jezdze,mam do sprzedania przednie kolo ale do xc a nie do katowania pozdrawiam

kwota 200-300 czyli odpadają jakieś novateki itp. bo zapewne chcesz coś lepszego. Wynalazki typy 240s itp są raczej drogie. Moim zdaniem kup sobie np. XT i będzie ok. Co by ludzie nie gadali o kulkach miałem kilka piast żadna nie zdechła wszyskie jeżdżą do dziś (u kumpli którzy dostali w spadku ;) ) - to porządna mocna piasta, nie ma jakiś finezyjnych ultralekkich rozwiązań. Może nie jest super lekka (ale w tej cenie to trudno szukać super lekkich, ciężka też nie jest), ale za to będzie się kręcić. Uszczelnienia też są ok.

Aha polecam Shimano XT piękna piasta i niebyle co a jak masz dojście to możesz kupić Sram 9.0 ale trudno jest ją załatwić niestety sprzęt wypaśny ale żeby go dostać to już problemik się rodzi :D A ogółem to XT na pewno zastąpi twoje pragnienia :) i jeszcze zostanie ci kasy trochę ;)

na allegro sa kola ktore sam chcialem wciagnac

piasty xt, obrecze 317 disc (rarytas - 400g) ,szprychy - jakies nieznane

cena 390zl

piasta magura pro to hugi 240 i jest po 250zl wiec .... da sie hugi wyrwac ;)

piasta shimano 475 na przod na kulkach padla mi po 3000km

Srama 9.0 na tył nie jesteś w stanie już dostać. Dla każdego kto znajdzie mi nową tylną Sram 9.0 na 32 otwory pod vki daję podwójną cenę tej piasty!! <_<

Sam mam na tyle XT i spisuje się bardzo dobrze. Tak więc mogę śmiało polecić ;)

Ja polecam Prodigy Tazzzman na 4 maszynach osi 10 mm i 6 zapadek, pancerna strasznie i pieknie cyka. Jezdzilem na niej i jezdzilbym nadal, gdybym nie zmienil na singlowa piaste :P .

A ja miałem klienta kiedyś takiego, który chciał byle jaką piaste... byleby "nie tykała jak nie kręci pedałami" :)

A na nic tłumaczenie, że tykanie jest fajne :D

A co sadziecie o tych piastach?

DaBomb HS-R cena 299zl

Woodman BILL Extreme 280 zl

Rebron Reborn Bloodlines PRO 10 279zl

NS Coaster DH 259zl

Wszystkie piasty po tarcze na 26" kola

Piasta byla by jezdzona w trialu streecie i diricie i chcialbym aby mi pociagnel ze dwa sezony

ktora z nich jest najlepsza ( i dlaczego)

A jak sa jakies inne ktore sie mieszcza w cenie do 300 zl to tez prosze napiszcie jakie

Dzieki i pozdro

Nasher

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...