Gość raptus Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam skladam nowe tylnie kolo i musze nabyc tylnia pisate. dysponuje kwota rzedu 200-300 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 pod tarcze? na jakich łozyskach chcesz? ile szprych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam Przyłączam sie do pytania raptus'a Ja szukam piasty do 300zł Piasty pod tarcze, na 36 szprych, bylaby jezdzona w trialu streecie i dircie ( i rozne inne soki itp) Co w tej cenie moglibyscie polecic (ale cos naprawde dobrego ) Lub jezeli znacie jakies komtlety kol w cenie powiedzmy do 500zł zastosowanie takie jak piasty Dzieki z gory za pomoc Pozdrawiam Nasher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 te koła juz ktos gdzies na forum polecał: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84909385 tylko trzeba by troche dołozyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 piasty pod tarcze na allegro jest na przod magura pro (jest to hugi 240) cena 250zl na forum jest onyx disc na tyl cena okolo 150zl zaje***** zestaw polecam przod, sam na takiej jezdze,mam do sprzedania przednie kolo ale do xc a nie do katowania pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptus Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no wiec tak: piasta ma byc pod V-ki, raczej nie tak pancerna, ale zeby sie dalo wjechac na kazda gore i przejechac maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebe.pl Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 hmmm moze cos takiego: http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...roducts_id=1314 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zapomnialem dodac 32 szprychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sector Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 kwota 200-300 czyli odpadają jakieś novateki itp. bo zapewne chcesz coś lepszego. Wynalazki typy 240s itp są raczej drogie. Moim zdaniem kup sobie np. XT i będzie ok. Co by ludzie nie gadali o kulkach miałem kilka piast żadna nie zdechła wszyskie jeżdżą do dziś (u kumpli którzy dostali w spadku ) - to porządna mocna piasta, nie ma jakiś finezyjnych ultralekkich rozwiązań. Może nie jest super lekka (ale w tej cenie to trudno szukać super lekkich, ciężka też nie jest), ale za to będzie się kręcić. Uszczelnienia też są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ja polecam Prodigy Tazzzman na 4 maszynach osi 10 mm i 6 zapadek, pancerna strasznie i pieknie cyka. Jezdzilem na niej i jezdzilbym nadal, gdybym nie zmienil na singlowa piaste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ja mam xt od jakichs 5000-5500km i jak na razie raz smarowana byla okolo 1000km temu-kulki konusy i biezne wysmienity stan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebe.pl Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 spotkal sie ktos z ta piasta Reborn RH+?? macie jakies opinie na jej temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Aha polecam Shimano XT piękna piasta i niebyle co a jak masz dojście to możesz kupić Sram 9.0 ale trudno jest ją załatwić niestety sprzęt wypaśny ale żeby go dostać to już problemik się rodzi A ogółem to XT na pewno zastąpi twoje pragnienia i jeszcze zostanie ci kasy trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 na allegro sa kola ktore sam chcialem wciagnac piasty xt, obrecze 317 disc (rarytas - 400g) ,szprychy - jakies nieznane cena 390zl piasta magura pro to hugi 240 i jest po 250zl wiec .... da sie hugi wyrwac piasta shimano 475 na przod na kulkach padla mi po 3000km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 piasta shimano 475 na przod na kulkach padla mi po 3000km To bardzo szybko moja po 3500km trzyma sie jeszcze niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 11 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Srama 9.0 na tył nie jesteś w stanie już dostać. Dla każdego kto znajdzie mi nową tylną Sram 9.0 na 32 otwory pod vki daję podwójną cenę tej piasty!! Sam mam na tyle XT i spisuje się bardzo dobrze. Tak więc mogę śmiało polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 11 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Ja polecam Prodigy Tazzzman na 4 maszynach osi 10 mm i 6 zapadek, pancerna strasznie i pieknie cyka. Jezdzilem na niej i jezdzilbym nadal, gdybym nie zmienil na singlowa piaste . A ja miałem klienta kiedyś takiego, który chciał byle jaką piaste... byleby "nie tykała jak nie kręci pedałami" A na nic tłumaczenie, że tykanie jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Wiesz z tym, ze ona tyka jak sie nie kreci pedalami, a nie jak sie kreci, ale to szczegol . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 No własnie, dlatego prośba klienta była dziwna. Wierz mi, dobrze wiem kiedy piasta ma "tykać" a kiedy nie. pozdrawiam Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Poza tym wedlug mnie, jak rower nie piszczy/nie cyka/nie trzeszczy/nie skrzypi, to nie dziala . Trzeba wiedziec, ze wszystko w nim zyje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam A co myslicie o piescie http://rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=64 nadaje sie ona do trialu, streetu, dirtu?? A jak nie ta to jaka inna do 300zl? (pod tarcze ) Pozdrawiam Nasher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Wolalbym tazzzmana, bo ma os 10 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A co sadziecie o tych piastach? DaBomb HS-R cena 299zl Woodman BILL Extreme 280 zl Rebron Reborn Bloodlines PRO 10 279zl NS Coaster DH 259zl Wszystkie piasty po tarcze na 26" kola Piasta byla by jezdzona w trialu streecie i diricie i chcialbym aby mi pociagnel ze dwa sezony ktora z nich jest najlepsza ( i dlaczego) A jak sa jakies inne ktore sie mieszcza w cenie do 300 zl to tez prosze napiszcie jakie Dzieki i pozdro Nasher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witam Znajomy jakis czas temu skladal nowe kola i wybral Rebron Reborn Bloodlines PRO i w sumie bez zastrzezen poza jedną sprawą piasta ma strasznie glosny bębenek ale jesli ci to nie przaeszkadza to tylko brac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żbiku tu masz piaste sram 9.0 tył, którą chciałeś zakupić ale używana a to pech http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=86932320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.