ElDiablo Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Pytanie mam natury technicznej. Czy tylko ja mam ostatnio (wczoraj, dzisiaj) problemy z zalogowaniem się na forum, oraz jego przeglądaniem... Wyświetla mi się : Internal Server Error, Apache Server at www.forumrowerowe.org Port 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ja i Jarek516 tez mamy ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Potwierdzam, ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 U mnie podobnie, ciągle 500ka od Apache. U mnie podobnie, ciągle 500ka od Apache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Potwierdzone - u mnie także "serwer się sypie". Pozdrówka! Potwierdzone - u mnie także "serwer się sypie". Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Tak, wiemy o tym, nie ma konieczności, żeby każdy z osobna potwierdzał. Może dla niektórych czasowe przerwy w działaniu będą dobrą okazją do odkurzenia sprzętu Czasowo zamykam, jak zostanie naprawione to pewnie damy znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.