bruce95 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam Zastanawiam się nad kupnem bukłaka i na allegro znalazłem taki bukłak. Jak myślicie, czy to w dobry produkt czy nie zawracać sobie nim głowy i szukać czegoś lepszego, jeśli tak to proszę o w miarę tanie alternatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jeśli nie chcesz jednorazówki, to odpuść coś takiego. Dobre bukłaki kosztują i trzeba to przyjąć lub nie. Miałem już wiele opcji i obecnie hierarchia od najlepszego to: http://beastiebikes.pl/bestiarium/display_product.php?pro=11&mod=27&id=122 Bukłaki Hydrapak/Dakine (z zapięciem strunowym) Bukłaki Camelbak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Bukłaki Hydrapak/Dakine (z zapięciem strunowym) Mam, używam i uważam ze to najlepsze bukłaki. Łatwo się nalewa, a do tego łatwo czyści i suszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 jeden taki jak z aukcji mi zalega. powiedzmy że za 19pln już z przesyłką go sprzedam. może będzie nadawał się do użytku. trudno mi to ocenić. sam używam polecanego wyżej Hydrapaka ale to już troche inna cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.