solo83 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam Proszę o ocenę kółka z linku poniżej. Trochę jest problem z uzyskaniem dokładnych informacji od właściciela podobno na 28 szprych. Moja waga to 105kg i ciągle w dół a docelowo 95. Myślicie że warto kupić. Jeżdżę XC maraton, bez ewolucji;) Pozdrawiam http://allegro.pl/mavic-819-disc-piasta-240s-dt-swiss-okazja-i1863496340.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Noo Sama piasta 240 kosztuje nowa ok 1000zł, plus dobra obrecz nie gorsze szprychy. Koło na pewno jest warte uwagi, czy cene ma odpowiednią to ci nie powiem ale warte zainteresowania, choć jak 28 szprych to toćke mało pod twoją wage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzięki za odpowiedź. A może ktoś jeszcze się wypowie bo mam ochotę kupić to koło tylko nie wiem czy wytrzyma pode mną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Może w ogóle warto się zastanowić czy warto robić transakcję z tym allegrowiczem? 0 komentarzy, brak strony o mnie i na dodatek jeszcze nie możesz od niego uzyskać informacji. Dla mnie te trzy rzeczy już by dyskwalifikowały zawieranie z nim jakiejkolwiek transakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Samo koło jest bardzo dobre, cena również. Spokojnie wytrzyma pod Tobą. Aczkolwiek uwaga Pixona jest bardzo trafna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Mam zamiar kupić to koło za pobraniem więc nie powinno być problemu chyba. Postaram się jeszcze dodzwonić i dogadać. Dzieki za odpowiedzi które bardzo mnie cieszą Pozdro i dam znać co z tego wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 To jeszcze weź z opcją otwarcia paczki przy listonoszu/kurierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.