julaswdx Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Wiecie jakie są różnice między tym pulsometrem a pc 15.11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 julaswdx Model 15.11 ma kodowany sygnał to z plusów. A z minusów to jedna programowalna strefa indywidualna. A w modelu 15 masz możliwość ustawić 3 strefy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 chyba pomyliłeś pc 15.11 z 25.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathmed Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 chyba pomyliłeś pc 15.11 z 25.10 Wiele osób zastanawia się nad kupnem PC25.10, biorąc także pod uwagę PC15. Z tego powodu napisałem krótki artykuł po ponad roku używania, odpowiadając też na niektóre pytania czytelników mojego bloga, a także ustosunkowując się do tematu na forum rowerowym. Zapraszam do czytania, może to wyjaśni część problemów i ułatwi wybór odpowiedniego sprzętu. http://mathmed.blox.pl/2012/07/Opinia-o-pulsometrze-Sigma-PC-2510.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosiek Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Używam PC-15 od pół roku do biegania zarówno w terenie jak i na siłowni, oraz na basenie i jestem bardzo zadowolona. Brak kodowanego sygnału może też być plusem - integruje się z bieżnią/orbitrekiem na siłowni i dzięki temu widzę aktualny pomiar na ekranie urządzenia bez ciągłego trzymania rączek, a w między czasie zegarek wylicza i zapamiętuje średnie HR oraz HR max. Co do gubienia sygnału - jedyne poważne zakłócenia zauważyłam stojąc na starcie, kiedy otaczało mnie pełno innych osobników z opaskami, ale kilkadziesiąt metrów za startem problem znika. Problem z gubieniem zauważyłam również mając założoną opaskę, tak, że napis był do góry nogami. Przy poprawnym założeniu działa bez problemu. Jedyne co przeszkadza to podświetlenie, które bardzo szybko się wyłącza, a często biegam wieczorami. Jednak za tę cenę jest to zdecydowanie do przeżycia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CodyX Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Powiedzcie mi, czy z tych Sigm, da się zgrać dane do komputera? Dystans, czas, trasa ? Mnie zastanawia jeszcze Garmin Forerunner 405. Ktoś testował to cudo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Garmin 405 to już całkowicie inna liga. Prędzej należało by porównywać Sigme do Garmin fr-60(też z możliwością podłączenia do PC/MAC). http://allegro.pl/zegarek-garmin-fr60-z-czujnikiem-tetna-fvat-gw-24m-i2688299976.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi