Cox Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jest ktoś chętny na wycieczke ( boguszów- dzikowiec- lesista wielka- sokołowsko- andrzejówka- podgórze- unisław- lesieniec-boguszów) trasa głównie w terenie, troche asfaltu zadowalający termin to sobota 15,10, ma być pogodnie i ciepło trasy nie znam, bedziemy troche improwizowac i trzymać się szlaków pieszych bo te z reguły sa najciekawsze, kto był ostatnio ze mną niech potwierdzi <zielony> więcej szczegołów poźniej jak się troche osób zainteresuje start okolo 10,00 wymagane SPRAWNE ROWERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 FCUK! Zgadnij kto ma dyzur w sobote 15ego? ja pierdacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2011 FCUK! Zgadnij kto ma dyzur w sobote 15ego? ja pierdacze... zamień się z kimś, masz jeszcze troche czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 zamień się z kimś, masz jeszcze troche czasu Sobota jest tak "chodliwa".. ze mam kolejke chetnych no way... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Wiec ja pierwszy zgłaszam swoją kandydaturę do uczestnictwa w sobotnim wypadzie Aczkolwiek wolalbym miec zapewniona porfesjonalną opieke lekarską na trasie Ale cóż, nie można mieć wszystkiego... Dam rade. O ile wylecze sie z lekkiego ale uciązliwego kataru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no dobra to jest nas tyle : ja mój brat kolega brata detem 1 znajomy z polibudy podzwonie jeszcze , moze ktos bedzie chętny detem tez popytaj znajomych http://www.bikemap.net/route/1299570#lat=50.7946&lng=16.1987&zoom=15&type=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2011 dobra, zaczynamy 10.00 w Lubominie koło koscioła, taki spory plac poczekam tam na osoby z w-ch nr tel 6 6 5 5 3 5 1 9 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2011 de tem nie wiem czy tu bedziesz jeszcze zaglądał, ale może przełożymy na jutro?, bo dzisiaj mało osob może jechac wycieczka oficialnie przeniesiona na niedziele 16.10 start godzina 10,00 lubomin koło kosciała lub Stacja PKP w Gorcach, godz 10.20- 10.30, przewidywany czas okolo 4-5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.