Mod Team Franio Napisano 10 Października 2011 Mod Team Napisano 10 Października 2011 Kto startował? Na jakim dystansie? Jak się trasa podobała?
@lek Napisano 10 Października 2011 Napisano 10 Października 2011 Ja jechałem Mega, trasa nawet fajna, gdyby nie kiepskie oznakowanie w newralgicznych miejscach. Wynik nawet dobry, 16 w M3 Całe szczęście, ze prognozy nie sprawdziły się i nie lało cały wyścig
Mod Team Franio Napisano 10 Października 2011 Autor Mod Team Napisano 10 Października 2011 Ja podobną trasę do Mega jechałem na finale ŚLR 18 września, więc teraz postanowiłem spróbować swoich sił na Giga. Według mnie trasa była dość wymagająca, w dużym stopniu za sprawą pogody (choć na starcie zapowiadało się o wiele gorzej, bo zaczął padać deszcz). Najbardziej męczący był podjazd, a raczej podejście, po lewej za nasypem kolejowym (na którym swoją drogą nieźle wytłukłem sobie klejnoty). A wynik? Zająłem 6 miejsce w M1 i plułem sobie w brodę, że nie goniłem reszty, by stanąć choćby na "szerokim pudle". No ale nic, trudno, innym razem. Tak czy tak z wyniku jestem zadowolony, bo był to mój pierwszy start na długim dystansie i mój pierwszy udział w Bikemaratonie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.