karolik0 Napisano 10 Października 2011 Napisano 10 Października 2011 Organizuje to gdaski mosir.W sumie informacji czy regulaminu na ich stronie(mosir.gda.pl) nie ma. Ostatni w tym roku wyścig 22.10 W sumie mam pytanie bo zamierzam wystartować amatorsko - czy są potrzebne badania lekarskie ( takie jak się robi w klubach) ? Organizatorzy niestety nie odpisują na maile :/ Kolega wyczytał,że tak w gazecie , ale w podobnej imprezie - X-Duathlonie potrzebne są zgoda opiekuna i zaświadczenie (od lekarza rodzinnego) o braku przeciwwskazań do udziału. Wie ktoś co i jak
exocet Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 witaj nie jest potrzebne badanie lekarskie, tylko jeśli nie jesteś pełnoletni potrzebna jest zgoda rodziców.
Arkowiec1929 Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Kolega źle przeczytał regulamin X-Duathlonu. Tam jest napisane , że potrzeba zgody rodziców LUB zaświadczenia lekarskiego. Wiem , bo sam startowałem i nie chcieli odemnie zaświadczenia lekarskiego.
rzezniol Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 O tej imprezie rozmowa ?? http://www.sport.pl/sport/1,65025,10533072,Burdel_na_kolkach__czyli_jak_przebiegly_zawody_MTB.html Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.