camilsoze Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Czy moze mi ktos wyjasnic jak przeprowadzic test Conconiego na trenazerze? Najlepiej w wersji 1. tylko z pulsometrem 2. z pomiarem mocy Mam trenazer Tacx flow, ktory teoretycznie pomiar mocy posiada, ale jest on nieprecyzyjny dlatego chcialbym zrobic ten test polegajac tylko na pulsometrze. Znam zasade robienia tego testu dla biegania, ale nie znam wersji kolarskiej. Pozdrawiam Czy moze mi ktos wyjasnic jak przeprowadzic test Conconiego na trenazerze? Najlepiej w wersji 1. tylko z pulsometrem 2. z pomiarem mocy Mam trenazer Tacx flow, ktory teoretycznie pomiar mocy posiada, ale jest on nieprecyzyjny dlatego chcialbym zrobic ten test polegajac tylko na pulsometrze. Znam zasade robienia tego testu dla biegania, ale nie znam wersji kolarskiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Test Akurat pojawił się o tym artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.