piotrekpasti Napisano 4 Sierpnia 2006 Autor Napisano 4 Sierpnia 2006 licencje wyrabiasz sobie w klubie , europejską licencję kolarską, treningi zależy od pory roku, teraz 2 razy w tygodniu a w weekendy wyścigi, treningi to wtorki i czwartki, trwają ok.1.30 max. napisz do mnie na gg to sie zgadamy.
piotrekpasti Napisano 6 Sierpnia 2006 Autor Napisano 6 Sierpnia 2006 zainteresowani dawać do mnie na gg albo na maila
piotrekpasti Napisano 12 Sierpnia 2006 Autor Napisano 12 Sierpnia 2006 no ktoś już coś mówił ale zamilkł, piszcie do mnie na gg chętnie opowiem i zaprosze na jakiś trening abyś zobaczył co i jak
Adam Mistrz Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 A gdzie te treningi?? na siłowni czy na drodze ?? jak siłowni to gdzie a jakie trasy i czy tylko na rowerach czy jakis wóz techniczny ???
Virus333 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 no lwasnie - jakie trasy? bo nie każda trasa jest dla każdego roweru ;]
piotrekpasti Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Napisano 22 Sierpnia 2006 więc mamy wóz techniczny, trenera, sale z siłownią itp. Głównie z sali korzystamy w zimie i wtedy tylko raz w tygodniu (w sobote) mamy rower, a 3 razy albo 2 razy w tygodniu mamy sale. napiszcie do mnie na gg, to pogadmy
piotrekpasti Napisano 28 Sierpnia 2006 Autor Napisano 28 Sierpnia 2006 no i jak nie ma żacnych amatorów z wrocka którzy chcieliby zaznać troche ścigania sie na xc/mtb ? zapraszzam na PV albo gg
duszek00 Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Byłem dzisiaj po raz pierwszy na treningu....i moge powiedzieć tyle - BYŁO ŚWIETNIE Niczego nie żałuje, gdyż wkoncu zaczne robić to co lubię
heavy_puchatek Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Napiszta jak wygladają treningi, czy są jakieś grupy (nooby, miszcze itp ), gdzie się mieścicie i kiedy można do was wpaść (i gdzie) zobaczyć jak to wygląda Bo ciekawi mnie bardzo jak to wygląda, im dłużej jeżdże tym bardziej, a tu trafiłem na miły temat
duszek00 Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Napiszta jak wygladają treningi, czy są jakieś grupy (nooby, miszcze itp ), gdzie się mieścicie i kiedy można do was wpaść (i gdzie) zobaczyć jak to wygląda Bo ciekawi mnie bardzo jak to wygląda, im dłużej jeżdże tym bardziej, a tu trafiłem na miły temat Treningi chybza zazwyczaj są na "Kilimandzaro" - ta górka koło MorskeigoOka Jako, że byłem dzisiaj po raz pierwszy to na początku jeździłem z 2os (imion nie podam bo nie pamietam ), Pod koniec treningu był "wyścig", zostaliśmy podzieleni na grupki wg wieku i jechalismy... Napisz do kolegi Piotrka on Ci powie dokładniej - zresztą tego nie da sie opisac jak było trzeba to samemu zobaczyc A jak nie to mohe GG: 3812224 zawsze cos moge dodac
heavy_puchatek Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 No, to ja byłem na kilku treningach, bardzo przyjemnie, sympatyczni ludzie, jak ktoś czuje że jest słaby to teraz jest najlepsza pora na przyłączenie gdyż z okazji końca sezonu treningi przebiegają dość leniwie , jak czuje że nie jest słaby to tez jest świetna pora bo będzie mocniejszy w przyszłym sezonie
piotrekpasti Napisano 14 Października 2006 Autor Napisano 14 Października 2006 tzn poprostu mamy słabsze tępo, gdyż jestr okres roztrenowania sie...
piotrekpasti Napisano 16 Października 2006 Autor Napisano 16 Października 2006 także jeżeli ktoś chce trzmać w miare koło te jesień-zima jest czasem na to, poprostu stopniowo sie roztrenowujemy ale nie do końca... co tu dużo gadać kto wie i był ten wie o co chodzi :PP
wi14wa Napisano 20 Września 2009 Napisano 20 Września 2009 klub dalej dziala? jestem zainteresowany wstapieniem. pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.