piotrekpasti Napisano 6 Lutego 2006 Napisano 6 Lutego 2006 Witam koledzy (i może koleżanki ). Tak więc na tym forum jestem nowy. Chiałem was serdecznie zaprosić do wrocławskiego klubu kolarskiego. Kolego, koleżanko lubisz rower, masz na niego czasem czas to zapraszam na nasze treningi, Obecnie w naszym klubie jest niedobór zawodników z kolo 2-3 klasa gimnazjum. Oczywiście jeżeli jesteś starszy czy młodszy/a to też pisz. Warunkiem bycia w klubie jest tylko rower, i symboliczne 5 zł miesięcznie. Na zawody jeździmy albo klubowymi samochodami i też z naszymi rodzicami gorąco i serdecznie zaprwaszam każdego zainteresowanego naprawde warto, na zadowach i wogóle w kolarstwie jest niesamowita rywalizacja,atmosfera i wszytko jak coś to piszacie w tym temacie albo do mnie na gg po wszelkie info. 4351618. Oczywiście teraz w zimie też mamy treningi
RANGER Napisano 8 Lutego 2006 Napisano 8 Lutego 2006 Wtajcie wrocławianie!!! ja rowniez zaporaszam wszystkich zainteresowanych w wieku 13-15 lat do wstąpienia w nasze szeregi... Wrocławski Klub kolarski dzieli się na dwie grupy: szosa/tor oraz XC (cross country). wszelkie informacje dostepne pod moim GG 9070348 lub u kolegi Piotrka albo piszcie tu na forum Treningi odbywają się dwa razy w tygodniu+ jak kto chce indywidualnie. W zimie mamy jeszcze sale gimnastyczną...
piotrekpasti Napisano 9 Lutego 2006 Autor Napisano 9 Lutego 2006 hmmmm>>to mamy tu jakiś wrocławian czy brak ???
dex Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Wrocławianie jak najbardziej są, tylko np. w moim przypadku nie jestem zainteresowany tym tematem, tzw nie chce do klubu. Lubie wolność i swobode w działaniu , no i z czasem różnie . Dodatkowo w w tym momencie, jak dla mnie przyjemność z jazdy jest przebijana przez warunki atmosferyczne, więc na razie nie jeżdżę. pozdro Wrocławianie
wonski Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Ano Wroclawianie sa, np. ja jestem z Wroclawia Tylko, ze ja glownie jezdze sam i nie szlajam sie po zawodach. Po prostu jezdze dla przyjemnosci. Ponadto nie pasuje raczej wiekowo pod tych ludzi co poszukujecie, bo stuknelo mi juz prawie oczko, a szukacie 2-3 gim.
CR7 Prezes Napisano 13 Lutego 2006 Napisano 13 Lutego 2006 Przepraszam ale tu jest jakieś nieporozumienie. Bo widzicie klub WKK już istnieje i jest to Warszawski Klub Kolarski którego to mam wielk izaszczyt być członkiem. Mały zbieg okolicznosci.
piotrekpasti Napisano 13 Lutego 2006 Autor Napisano 13 Lutego 2006 no nasz klub nazywa sie własnie WKK>>czyli wrocławski klub kolarski ostatnio nawet mamy troszku kasy, bo teraz o jednego sponsora więcej mamy, czyli go sport nas teraz sponsoruje koledzy z wrocka, jakbyście czasem komuś coś szepneli o wkk to zapraszam to po info pozdrawiam piotrek (ps. od końca lutego zaczynamy wuścigi )
CR7 Prezes Napisano 14 Lutego 2006 Napisano 14 Lutego 2006 Zapraszam na www.wkk.waw.pl nie wiem czy to jest dobry pomysł by były dwa kluby o tej samej nazwie... W każdm razie do zobaczenia na zawodach!
karolyfer Napisano 15 Lutego 2006 Napisano 15 Lutego 2006 No zbieżnośc nazwy może troche przeszkadzać ale PZKol zarejestrował więc chyba problemu nie ma jakiegoś większego. Pozdrawiam z GK Sosnowiec
wonski Napisano 15 Lutego 2006 Napisano 15 Lutego 2006 Zapraszam na www.wkk.waw.pl nie wiem czy to jest dobry pomysł by były dwa kluby o tej samej nazwie... W każdm razie do zobaczenia na zawodach! No coz, na to sie juz nic nie da poradzic. Poza tym, Zwykle takie np. WKK to tylko przedrostek nazwy. Zaloze sie, ze w Walbrzychu rowniez jest WKK, w Wieluniu zapewne tez itd. itp. Podobnie jest jest - WKS Legia Warszawa - WKS Slask Wroclaw Nikt sie nie czepia tego WKS. Dla danego klubu jest charakterystyczne to, co wystepuje po przedrostku WKK, WKS etc.
piotrekpasti Napisano 18 Lutego 2006 Autor Napisano 18 Lutego 2006 e tam nazwa to nazwa pewnie i tak mamy inne ciuchy czyli co nie ma nikogo zainteresowanego z wrocka ? zapraszam warto sie pomęczyć
wonski Napisano 18 Lutego 2006 Napisano 18 Lutego 2006 Jak nie bede mogl przychodzic na treningi to mnie przyjmiecie? ;p
piotrekpasti Napisano 9 Marca 2006 Autor Napisano 9 Marca 2006 WIESZ, JAK BĘDZIESZ DOBRY TO SPOKO POKAŻ SIE CZASEM >>OEZWIJ SIE DO MNIE NA GG 4351618
Gość Gość_Greg_* Napisano 11 Marca 2006 Napisano 11 Marca 2006 kurde chętnie bym sie do was zapisał WKK ale dopiero co wyprowadziłem sie z wercka
kos Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 hmm.... chetnie bym posmigal sobie z wami.. ale jestem spod wroclawia :E. pkp to jest 45 minut ale sam fakt ze trzeba dojechac, zaplacić.. aczkolwiek bardzo chcialbym być członkiem
Kamlost Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 16lat prawie 17...Wrocław...O klubie myslalem przez długi czas ale cieńko u mnie z czasem...czesto ide na rower i okazuje sie ze po 30minutach musze wracać bo costam costam...Ale pojeździć z wami moge chętnie W tym roku juz 300KM mam zrobione. Pozdrawiam ! Chociarz....Można sie zastanowić nad klubem...zalerzy w jakich godzinach treningi beda...Moje gg:4664663 Pozdrawiam !
f16128 Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Ja bym się chętnie zapisał do jakiegoś klubu ale najlepiej żeby był w Opolu bo do Wrocławia ta ja mam trochę daleko, ale jak ktoś zna klub rowerowy w Opolu to proszę o kontakt na nr gg 667879 proszę podajcie jak mi coś napiszecie w jakiej sprawie.
nserdon Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 Jeżeli to jest jeszcze aktualne, to ja bym się chętnie zapisał. Lat mam 16. Napisalem do Piotrekpasti na gg, ale mi jeszcze nie odpisał, wiec podaje swoje: 4076693.
Hassasin Napisano 8 Czerwca 2006 Napisano 8 Czerwca 2006 Hmm... to może być ciekawe:D zastanawiam sie jak mogą wyglądać takie treningi latem/zimą(na sali gimnastycznej) :glare:
piotrekpasti Napisano 8 Czerwca 2006 Autor Napisano 8 Czerwca 2006 na sali w zimie mamy ogólnorozwojowe treningi i ćwiczenia, a raz w tygodniu normalnie śnieg czy nie śnieg jeździmy na rowerach już jestem dostepny pod nowym gg>>macie u mnie w sygnaturze , piszcie , pozdrawiam
piotrekpasti Napisano 9 Czerwca 2006 Autor Napisano 9 Czerwca 2006 sprawa niezwykle pilna >> chłopaki mam kupiony numer startowy na jutro na maraton ale nie jade;/ bo mam eliminacje do mistrzostw Polski mtb i potem na torze, więc maraton mi nie wipali>>dzownić jak coś na komórke 605059278 >>szkoda żeby przepadł numer !!
piotrekpasti Napisano 3 Sierpnia 2006 Autor Napisano 3 Sierpnia 2006 no więc, połowa wakacji, jak ktoś chce coś sie dowiedzieć, wpaść na trening to zapraszam
Adam Mistrz Napisano 3 Sierpnia 2006 Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam witam ja chetnie bym sie zapisal ale opowiedz piotrek jak to wyglada jade do Bardo to może jakimis dobrymi wynikami was zaskocze to mnie wezmiecie na lidera
piotrekpasti Napisano 4 Sierpnia 2006 Autor Napisano 4 Sierpnia 2006 hehe, zobaczymy napisz do mnie na gg, to sie wszystkiego dowiesz !
Virus333 Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 mnie byt coś tkaiego interesowało z tego ze jestem w II kl. LO i mam mało czasu w tygodniu. Możesz napisać jak często odbywają się trenigi, jak długo trwają, na jakich trwasach jeździcie, czy wymagana jest licencja, jezeli tak to jakiego typu etc.? btw. mozesz mi wyltumaczyć o co chodzi z tymi licencjami?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.