swiesiul Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witajcie! Zacząłem treningi w terenie i jeździłem po mojej okolicy w poszukiwaniu jakiś ciekawych zjazdów, podjazdów itp. W oddali zauważyłem wielką górkę, pojechałem na nią i okazało się ze jest tam świetny zjazd w lesie a obok niego kilka niesamowitych ścieżek... i trudnych zjazdów. Ściółki leśne, łąki, pola, strome podjazdy i zjazdy, wystające korzenie, krzaki, miejscami sypki i głęboki piasek. Miejsce wygląda jak na coś co było właśnie jakimś szlakiem rowerowym. Na pewno nie jest to teren dla amatorów, ja się zapuściłem na semi slickach i to był błąd, tym bardziej, że nigdy nie jeździłem w terenie. Pierwsza wycieczka, lot przez kierownice, potem dwie kolejne gleby... Skonczyło się na paru otarciach, bólu głowy i karku przez parę dni. Jest jedna spora choopa, której nie widać i dziś, mało brakło i bym leeeeeciał w dóóóóóóół. Teren jest stosunkowo niewielki, ale wyczerpujący. Dokładnie są to okolice miejscowości : Ozorkowa i Parzęczewa. Jeśli jest ktoś z okolic i chce dowiedzieć się dokładniej jak tam dojechać, może jakieś zdjęcia to pisać. We wtorek jadę tam na kolejny trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Jeśli temat pociągniesz, to ja bardzo chętnie podejrzę fotasy i tracki "W przyszłym" sezonie może się warszawskie Misie dadzą wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ja bym chętnie zobaczył o czym opowiadasz.. Oznacz to moze na mapie jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiesiul Napisano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jutro jadę na ostatni trening przed maratonem, to pojadę tam i porobię kilka fotek. :)to wieczorkiem wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Masz możliwość zarejestrowania śladu GPS? Może do telefonu możesz wgrać jakąś aplikację, która zapisałaby drogę P.S. Na jaki maraton się wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Też bym poprosił o jakieś koordynaty, pinezkę na zumi, albo jakiś adres, ulice dookoła, czy coś Może się tam kiedy wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDog666 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 I ja chetnie bym zobaczyl gdzie to jest bo w okolicy nic ciekawego niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiesiul Napisano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 sorrki, że tych zdjęc nie ma, ale posiałem gdzieś kabel - znajdę to wrzucę. Dokłaniej to jadąc drogą 3-go maja z miejscowości Ozorków do Parzęczewa, około 1 km za Ozorkowem zobaczycie wielką górkę a na jej szczycie las. A tak w okolicy łodzi to jest przecież las łagiewnicki, Sokolniki, Grotniki, las w Łasku - z tym że jeśli nie znamy okolicy to nie warto jechać bo las dość duży, lub można zebrać małą ekipę i pojechać. Jeśli jest ktoś z rejonu łódzkiego i chce pośmigać bo jak na razie znajomych do jazdy w terenie nie posiadam to proszę się odezwać gg: 38191886 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.