c4r0 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Nie wiem czy są tu osoby nakręcone na inne sporty niż rower, ale jakiś miesiąc temu była premiera długo oczekiwanego filmu snowboardowego: The art of FLIGHT. Świetny film, trochę inny niż wszystkie - warty polecenia i oglądania w HD! http://www.youtube.com/watch?v=kh29_SERH0Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Nigdy nie byłem fanem deski, ale trailer robi mocne wrażenie PS. Gdzie najlepiej pojechać w naszym kraju na snowboard bo dziewczyna mnie namawia już od dłuższego czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ogólnie goście są niesamowici. Mają do dyspozycji helikopter i samolot i jeżdżą chyba w najtrudniejszych możliwych warunkach. Dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.