rafalek940 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam Chciałbym przedstawić mój artykuł promująco popularnonaukowy hehe Na moja strone staram się pisać coraz więcej i ciekawszych artykułów więc zapraszam do czytania jej regularnie http://www.ludziesportu.pl/index.php?pr=1509&id=8721 www.rafalek940.ludziesportu.pl Pozdrawiam Rafał prosibym jednak wchodzićprzez link http://rafalek940.ludziesportu.pl/id-8721.html dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salek Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 z tymi "setkami odwiedzin dziennie" to nie szarżuj, bo to trzeba udowodnić. A na razie to wg licznika odwiedzin i pierwszego wpisu z 31.03 wychodzi... 17 odwiedzin dziennie... pozdrawiam i powodzenia życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2011 z tym że ostatnie 3 dni to 1889 odsłon pozdro zapraszam do czytania na bieżąco gdyż na życzenia czytelników staram się pisać jak najczęściej krótki poemacik hehe "Dłuższa przyszłość" zapraszam http://rafalek940.ludziesportu.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2011 http://rafalek940.ludziesportu.pl/ Zapraszam do komentowania gdyż wszelkie uwagi pozwolą mi unikać błędów na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Rozumiem reklama, reklamą. Jednak jak bedziesz tak zapraszal i odswiezal temat, to Ci go zamkna i przeniosa do kosza. Spora czesc osob prowadzi tutaj blogi m.in przez bikestats, ale jakos nie reklamuja sie specjalnie,a widzow maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsky Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Popieram. Twój blog dopiero raczkuje, "newsy" są pisane w dość dziwaczny sposób i przede wszystkim są raczej o niczym. Jako przykład za którym warto podążać podam tutaj blog użytkownika punkxtr który jest chyba jednym z lepszych jakie czytałem - Punkxtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Popieram. Wpisy Punkxtr'a (szczególnie te relacjonujące maratony) wymiatają. rafalek940, jeśli chcesz prowadzić bloga, to po prostu czyń swą powinność. brt0555 słusznie zwrócił ci uwagę - takim zapraszaniem do czytania na siłę nic nie zdziałasz. Trochę cierpliwości. Z czasem na pewno znajdziesz szersze grono czytelników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dziękuje ślicznie za wszystkie uwagi nawet te krytykujące czy też surowe. Z tym moim pisaniem chodzi o to że mimo iż chodzę do klasy o profilu dziennikarskim orłem humanistycznym nie jestem. Nawet słowo tępa pała z polskiego przy moim imieniu pasuje hehe dlatego prowadzę ten mój blog/stronkę by się trochę podszkolić. Nawet gdy w życiu codziennym słyszę że nie umiem pisać itp.. Mi po prostu sprawia to frajdę dzieląc się swoimi spostrzeżeniami relacjami. Więc mam nadzieje że wielu z Was zrozumie że tym sposobem się szkole chce pisać ładnie (po polsku), i ten blog temu służy. Zapraszam do komentarzy, bo to dzięki im mogę pisać coraz lepiej i uczyć się na błędach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 No to nic tylko zyczyc wytrwalosci i realizowania swoich zainteresowan, proponuje wycwiczenie sie we wlasnym blogu, a moze w przyszlosci popiszesz jakies ciekawsze artykuly dla wiekszych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsky Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Najważniejsze, że Ciebie to bawi Styl pewnie poprawi sie z czasem, wraz ze wzrostem liczby przeczytanych książek czy artykułów. Póki co moge życzyć tylko powodzenia i wytrwałości w prowadzeniu bloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Wonsky, Franio - dziękuję za bardzo miłe słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Punkxtr --> ba, jak trafiłem do Twojego bloga po tym wątku, to siedziałem do trzeciej w nocy czytając wszystkie wpisy . Świetny masz styl, pozazdrościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Bardzo fajnie pisane. Jeszcze trochę nabierzesz wprawy i będzie bardzo przyjemny blog. Szczerze mówiąc to swoim blogiem zachęciłeś mnie do pisania. Tak więc założyłem swój blog na którego również zapraszam. Tomek Pawelec - Ludzie Sportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.