severian Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mam taki problem-przy większym ugięciu zawieszenia damper wydaje z siebie dzwięk,coś pomiędzy mlaśniecięm a śiorbnięciem .Dostałem go wraz z używanym Giantem Trance i w sumie poza tymi dzwiękami raczej nic mu nie jest.Ciśnienie trzyma,tłumi wyboje jak należy.Mam zamiar wysłać go do serwisu ale może ktoś już przerabiał ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Normalne, olej jak przepływa przez zawory lubi sobie posiorbać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 lubi sobie posiorbać . prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wcześniej jeździłem tylko na Fox'ie,który nie siorbał.Ale skoro tak ma być to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.