Grzeniu Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam. Poszukuję sklepu/centrum rowerowego,gdzie tanio kupię oponę Continental Race King 2,2.Najpiękniej by było,jeśli znalazłoby się coś takiego w okolicach Rembertowa,bo tutaj mieszkam i studiuję,ale nie pogardzę też czymś w pobliżu stacji metra,czy też najlepiej skomunikowanych dzielnic-śródmieście itp.Bardzo słabo znam jeszcze miasto i stąd te 'wymogi'. Student nowicjusz i przede wszystkim fan rowerów prosi o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Podejrzewam ze w warszawie tanio nie kupisz. Potrzebujesz zwijana czy drut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Chodzi mi o druta.Podstawowa wersja.U mnie w Sandomierzu jest dobry sklep rowerowy,ale przebitka na wszystko nawet 30-40 zł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2011 W Airbike'u jest za 6 dyszek drutówka, tylko dostępność licha. Chociaż warto się przejechać i sprawdzić, bo czasem sami nie wiedzą ile czego mają, prawda Bobik? Dereniowa jest blisko Imielina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Możesz podjechac do sklepow znajdujacych sie na Nowowiejskiej. Stacja metra politechnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Tu masz w pobliżu metra -> http://allegro.pl/hit-opona-continental-race-king-wakacyjne-promo-i1844837431.html Wysiadasz na stacji Ursynów, podjeżdżasz 1 przystanek do końca Bartoka i masz po prawej sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Kolega z AONu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Zakup na aukcji podanej przez kolegę Schwefel chyba będzie najrozsądniejszy,a dojazd też mam niezły z tego co patrzyłem. Tak,AON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Przepraszam za post pod postem,ale chciałem podziękować wszystkim pomagającym. Ostatecznie skorzystałem z oferty ukazanej przez kolegę Schwefel, dzieki wskazówkom udało się trafić w sumie bez większego trudu i załatwić sprawę Warszawa jednak nie jest taka straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.