Skocz do zawartości

[Warszawa] Poszukiwany sklep rowerowy

Grzeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Poszukuję sklepu/centrum rowerowego,gdzie tanio kupię oponę Continental Race King 2,2.Najpiękniej by było,jeśli znalazłoby się coś takiego w okolicach Rembertowa,bo tutaj mieszkam i studiuję,ale nie pogardzę też czymś w pobliżu stacji metra,czy też najlepiej skomunikowanych dzielnic-śródmieście itp.Bardzo słabo znam jeszcze miasto i stąd te 'wymogi'.

Student nowicjusz i przede wszystkim fan rowerów prosi o pomoc :)

Napisano

Chodzi mi o druta.Podstawowa wersja.U mnie w Sandomierzu jest dobry sklep rowerowy,ale przebitka na wszystko nawet 30-40 zł :/

• Mod Team
Napisano

W Airbike'u jest za 6 dyszek drutówka, tylko dostępność licha.

Chociaż warto się przejechać i sprawdzić, bo czasem sami nie wiedzą ile czego mają, prawda Bobik? :)

Dereniowa jest blisko Imielina.

Napisano

Zakup na aukcji podanej przez kolegę Schwefel chyba będzie najrozsądniejszy,a dojazd też mam niezły z tego co patrzyłem.

Tak,AON :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Przepraszam za post pod postem,ale chciałem podziękować wszystkim pomagającym. Ostatecznie skorzystałem z oferty ukazanej przez kolegę Schwefel, dzieki wskazówkom udało się trafić w sumie bez większego trudu i załatwić sprawę :thanks: Warszawa jednak nie jest taka straszna. :teehee:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...