Przemo95 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam mam problem, chce z felgi zdjąć adapter na tarcze i nie wiem jak to zrobić :/ Nie jest on przykręcony do felgi ani nic. Wygląda to tak: chciał bym ten adapter z tarczą założyć na tą felgę: mocowanie zacisku zrobić dokręcane czy pospawać do ramy? Macie jakieś pomysły? Gdzie umiejscowić zacisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Tego się przecież nie zdejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2011 To adapter CL - 6 śrub? O ile się nie mylę to zdejmuje się tę nakrętkę przy pomocy klucza takiego jak do kaset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo95 Napisano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2011 safian tylko że tam nie ma żadnej nakrętki ;/ ten adapter to z jakiegoś chinskiego roweru matrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 To jakaś wydziwianka możliwe nawet że jest na stałe przymocowany do koła. Widać tam jakieś dwa wgłębienia leżące naprzeciwko siebie może one służą do odkręcenia ale kto to wie.;] mocowanie zacisku zrobić dokręcane czy pospawać do ramy? Macie jakieś pomysły? Gdzie umiejscowić zacisk? Dokręcane? Co to znaczy? Jak chcesz przyspawać to życzę powodzenia. Po prostu prawdopodobnie Ci się to nie uda, musisz znać odpowiednia wymiary i wiedzieć w kórym dokładnie miejscu musi być mocowanie zacisku. Są to odległości milimetrowe więc ja w to wątpię, już byli tacy na forum co chcieli spawać mocowanie zacisków i sobie odpuścili. Nie da się, chyba że masz odpowiedni profesjonalny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.