magnus Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Witam smigam od wakacji na tej kasecie http://allegro.pl/show_item.php?item=85051907 nigdzie nie moge znalezc wagi jej? moze ktos zna? odchudzam moja streetowke bo tragicznie ciezka sie zrobila i nie wiem od czego zaczac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 WYdaje mi sie , ze wazy powyzej 400 g . Skoro hg30 mega 7 wazy 430 g to ta powinna byc ciezsza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Odchudzanie takiego roweru chyba trochę mija się z jego przeznaczeniem. U mnie HG30 ważyła troszeczkę powyżej 400g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 nie pytam o to czy mija sie z celem czy nie, nie rozumiem po co ta wypowiedz? Porównaj sobie alu Trialowke STOCKA do STOCKA CRO MO ? Na czym sie lepiej smiga? Jak dla mnie odpowiedź jest prosta. A po za tym dzieki za przybliżoną wagę, nigdzie nie mogłem znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Luzik, tylko wyraziłem swoje zdanie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 nie pytam o to czy mija sie z celem czy nie, nie rozumiem po co ta wypowiedz? Porównaj sobie alu Trialowke STOCKA do STOCKA CRO MO ? Na czym sie lepiej smiga? Jak dla mnie odpowiedź jest prosta. A po za tym dzieki za przybliżoną wagę, nigdzie nie mogłem znaleźć. Rowerki do Traialu DOBRE ważą w granicach 9kg tam wskakujesz rowerem na 150cm itp. i jeździsz technicznie, mniej dowalasz rower dowod - w oponach masz ok 1-2bara (jeździłem kiedys troche) a street to inna bajka masz 4 bary i tak casem obrecz robi sie jak 8. Dlatego mysle ze ani jedna ani druga stronie nie ma racji. Odchudzac sie powino kiedy rower wazy te 16 czy wiecej kg okolice 14-13kg jest do przyjecia bo jakby nie patrzec odrywasz ten rower. Ale np kaseta nie ma jakis turbo przeciazen więc moze byc odchudzona.. Dla tego można odchudzac taki rower ale bez pzersady i najlepiej w miejscach które maja najmiejsze przeciazenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 @jo jacek ja wiem dobrze co to jest trial, moja streetówka wlasnie wazy powyzej 15 kg (tak wychodzi z wstepnych obliczeń) i chce odchudzić odpowiednie miejsca, a kaseta jest dobrym miejscem aby zgubic pare gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 zawsze można przejść się na pocztę i zważyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiq Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 zmień kasete na sram 5,0 ,bo to najlzejsza 8 w rozsądnej cenie, w mkbike mają promocje i dostaniesz ją za 85zł z łańcuchem PC48 i spinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 no dzięki, wlaśnie tak myślałem o sramie 5 + łańcuch, dodatkowym popychem bedzie to ze wlasnie zajezdzam w soli i sniegu moj naped i przyda sie zmiana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 wywal kasete, jezdzij na singlu, tracisz duzo duzo wiecej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ehhh chciałbym niestety na singlu bym sie zajechał, bo lubie sobie jeszcze do lasku podbliskiego pojechac i poszaleć Kywak a tak przy okazji, mam GILE C4 i mysle o wymianie amora na cos lżejszego (podobnej klasy) masz coś na oku? A do tego nie wiem jaki mostek i kiere do darta teraz wrzucić, bo jest lipa z GEO teraz. ciezko sie smiga na rowerku w porównaniu do innych podobnej klasy streetówek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.