ruti Napisano 8 Października 2011 Napisano 8 Października 2011 panowie gdzie moge kupic sprężynke do zacisku piasty ? potrzebuje 2 szt.
viper512 Napisano 8 Października 2011 Napisano 8 Października 2011 A po co Ci te sprężynki? One nie są do niczego potrzebne
ruti Napisano 8 Października 2011 Autor Napisano 8 Października 2011 A po co Ci te sprężynki? One nie są do niczego potrzebne przy zakladaniu kola sprezynki centruja je na zacisku i ulatwiaja zalozenie wygoda mialem tylko ze jedna mi sie zgiela a 2ga zginela
zeflo Napisano 8 Października 2011 Napisano 8 Października 2011 hmm , nie wiem czy takie rzeczy sprzedają Ale najlepiej idź do pobliskiego serwisu. Jak jest tam jakiś mily gość , to uśmiechnie się tylko i da Ci może z jakiegoś zepsutego zacisku/koła za friko
ruti Napisano 8 Października 2011 Autor Napisano 8 Października 2011 hmm , nie wiem czy takie rzeczy sprzedają Ale najlepiej idź do pobliskiego serwisu. Jak jest tam jakiś mily gość , to uśmiechnie się tylko i da Ci może z jakiegoś zepsutego zacisku/koła za friko w tym problem ze nie chce tego z uzywanego starego kola bo wtedy zazwyczaj sa czarne pordzewiale chce noweczki !
zeflo Napisano 9 Października 2011 Napisano 9 Października 2011 To możesz iść do sklepu i zapytać o nowe, ewentualnie kupić najtańszy zacisk jaki tylko jest możliwy i przełożyć same sprężynki Ewentualnie jak jesteś maniakiem lekkości , polecam Dartmoor Bolt-on. Nie dość że zgubisz parę gramów to będziesz miał te sprężynki + ciekawszy wygląd roweru(robią kolorowe zaciski) Żebym tylko ja miał takie problemy z moim rowerem
lukshadow Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 Podejdź do któregokolwiek serwisu a dostaniesz je za symboliczną złotówkę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.