Skocz do zawartości

[Zacisk piasty]Gdzie dostane sprężynkę?

ruti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A po co Ci te sprężynki?

One nie są do niczego potrzebne ;)

przy zakladaniu kola sprezynki centruja je na zacisku i ulatwiaja zalozenie :) wygoda

mialem tylko ze jedna mi sie zgiela a 2ga zginela :D

Napisano

hmm , nie wiem czy takie rzeczy sprzedają :icon_mrgreen: Ale najlepiej idź do pobliskiego serwisu. Jak jest tam jakiś mily gość , to uśmiechnie się tylko i da Ci może z jakiegoś zepsutego zacisku/koła za friko :whistling:

Napisano

hmm , nie wiem czy takie rzeczy sprzedają :icon_mrgreen: Ale najlepiej idź do pobliskiego serwisu. Jak jest tam jakiś mily gość , to uśmiechnie się tylko i da Ci może z jakiegoś zepsutego zacisku/koła za friko :whistling:

w tym problem ze nie chce tego z uzywanego starego kola bo wtedy zazwyczaj sa czarne pordzewiale :) chce noweczki ! :)

Napisano

To możesz iść do sklepu i zapytać o nowe, ewentualnie kupić najtańszy zacisk jaki tylko jest możliwy i przełożyć same sprężynki :icon_mrgreen: Ewentualnie jak jesteś maniakiem lekkości , polecam Dartmoor Bolt-on. Nie dość że zgubisz parę gramów to będziesz miał te sprężynki + ciekawszy wygląd roweru(robią kolorowe zaciski)

Żebym tylko ja miał takie problemy z moim rowerem :whistling:

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...