MarcinN Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Tak jak w temacie, mam kasetę na 8 rzędów, z przodu 1 blat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Ja majac 1 blat z przodu i kasete osemke z tylu uzywalem zwyklego lipne ig za parenascie zlotych i dawalo rade . Teraz do singla mam lancuch KMC 1/2" x 3/32" ale obawiam sie, ze na kasete moze byc za gruby... W Twoim przypadku zostalbym przy zwyklym niekoniecznie drogim lancuchu, zal jak sie rozwali albo zerwie (chociaz moje IG nie wiedziec czemu przez 3 miechy ani razu nie poleglo ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aha czyli wystarczy, że wejdę do sklepu i poproszę łańcuch:P. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Nom, dokladnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.