karbeti Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Witam. Szukałem w googlach ale nie mogę znaleźć. Może ktoś z was wie gdzie można dostac odzież rowerową Cube? Na stronie producenta jest pokazanych wiele spodni, koszulek, bluz itd. Podoba mi się jedna kurtka rowerowa ale gdzie to mozna dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Skiteam sprzedaje ciuchy Cube, ale kurtka jakoś nie rzuciła mi się w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Skiteam sprzedaje ciuchy Cube, ale kurtka jakoś nie rzuciła mi się w oczy. W połowie października będę w Warszawie to odwiedzę sklep na Karolkowej. Szczerze mówiąc nigdy tam nie byłem. Trochę negatywnych opini na forum - obsługa, kosmiczne ceny. No ale zobaczymy. Dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.