El Scorcho Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Witam po mojej długiej nieobecności na forum Mam pytanie dotyczące tego plecaka. Dają go gratis do prenumeraty Magazynu Rowerowego. Gazetę i tak kupuję, więc szarpnąłbym się, zamówił prenumeratę za 119zł i dostał plecak. Ale czy to się opłaca? Ma ktoś taki plecak? A może ktoś ma zamiar go kupić? Co o tym sądzicie? LINK: http://www.rowery.wroc.pl/oferta.php?model...d89ccf5c92383fa pozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twiggy Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Ja mam MR z listopad-grudzień i też myślałem nad prenumeratą ze względu na plecak, ale tam jest napisane "Oferta ważna do 31.12.2005 r. lub do wyczerpania zapasów." Więc nie wiem czy dalej jest ten plecak dostępny w prenumeracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Scorcho Napisano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jest ważna. Ja mam Magazyn Rowerowy styczeń-luty 2006 i przedłużyli promocję do 28.02.2006 :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Właśnie chciałem pisać post o tym. Mi ten plecak się podoba bo rowerowy i do tego Kelly`sa a ja jeźdzę Kelly`sem Za 144 zł jest preumerata na 20 numerów + 3 gratis bez plecaka... Rodzice się zgodzili ale nie wiem którą ani czy w ogóle to prenumerować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Ja mam ten model KB-210 S po roku sie zaczoł pruć w srodku ,nie jest nieprzemakalny .Tak to bym tego plecaka nie kupił ,ale jeśli i tak kupujesz gazete to czemu nie zaprenumerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ale przecież za ten plecak i tak się płaci w pranumeracie. Może trochę mniej niż w sklepie ale jednak. Moim zdaniem szkoda kasy. Lepiej dołożyć i wybrać sobie w sklepie coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Tak za plecka się płaci 17 zł to chyba wiecje niż troche mniej.Jeśli ktoś nie ma kasy kupuje co miech MR to chyba lepiej zapłacić prenumerta i mieć do tego plecak.Bo za 17 zeta to się nie kupi takiego plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Scorcho Napisano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No Bizon ma rację. Tyle że nie 17 zł a 34zł(119zł - 10 numerów*8,50zł = 34zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No za taką cenę to może być chociaż mi osobiście nie bardzo się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ja go nie polecam- kiepski materiał ale jak ktoś szuka czegoś z logiem renomowanej firmy to proszę bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Scorcho Napisano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hmmmm.... już dwie nieprzychylne opinie. Chyba to odpuszczę i kupię jakiś dobry plecak w sklepie po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A to 10 numerów to zwracma honor myslałem ze jak prenumerata to cały rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Mogę się mylić ale w ciągu roku wychodzi właśnie chyba 10 numerów więc 10 numerów = cały rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Niestety wyraźnie widać że MR wychodzi 10 razy w roku - tak, jakby nie było o czym pisać zimą, albo co testować. Ja kupiłem ten plecak jak był w prenumeracie 2-letniej i wtedy wychodził taniej (kilkanaście złotych) w porównaniu do sklepu - chyba koło 80. Gdybym kupił za te 80 to może bym trochę narzekał, bo nietrwałe są siateczkowe kieszonki w środku. Poza tym jest dość zgrabny, ma dobrze rozplanowane kieszenie i zaczepy na camel-a. Zamykaną "dziurkę" też. Generalnie - z prenumeratą byłbym skłonny polecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Generalnie - z prenumeratą byłbym skłonny polecać. I o to chodzi bo właśnie zamówiłem prenumeratę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Mam ten plecak od sierpnia 2005. Kupilam go w sklepie i szczerze mowic nie polecam go. Cena nie jest w prawdzie wysoka, ale jakos niestety tez nie. Material z ktorego jest wykonany po jakims czasie zaczyna sie rwac jak papier... Jesli teraz bede cos kupowac to postawie na firmy specjalizujace sie w produkcji plecakow np. Alpinus, Camelback, Deuter, Campus... Lepiej dozbierac i kupic cos, co wytrzyma kilka lat, anizeli Kelly'sa, ktory rozpada sie po polrocznym jezdzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Około rok temu zapodąłem sobie taki plecaczek zapłaciłem za niego ok. 80zł a tu po jakimś czasie zaczął się pruć niteczka po niteczce. Czyżby wynikało z tego że takie firmy jak Kelly`s, Author niech lepiej pozostaną tylko przy produkcji rowerów a nie czego popadnie żeby zarobić - "niech każdy robi to co umie najlepiej" A.Kwaśniewski Dalej mam ten plecak (pozszywany) ale popieram m.in. koleżankę post wyżej że lepiej zainwestować trochę więcej i kupić jakiegoś Alpinusa itp. a logo jakiejś firmy rowerowej przyszyć sobie samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr magazynier Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Niestety wyraźnie widać że MR wychodzi 10 razy w roku - tak, jakby nie było o czym pisać zimą, albo co testować. sprawdziłem, 10 numerów to najwięcej na tym rynku wydawniczym. Bb BA i BH mają mniej edycji, swoją drogą ciekawe skąd się ta różnica bierze? Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Kaska, nie polecam plecakow Campusa. Czesto sie w nich cos popruje, tu jakas niteczka, tam niteczka, tu cos sie oderwie. Ogolnie nie jest todobry wybor, jak dla mnie przynajmniej. A nad ta prenumerata sam sie zastanawiam.. a wlasciwie zastanawialem, bo kupie sobie cos inneog zamiast niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.