El Scorcho Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Witam po mojej długiej nieobecności na forum Mam pytanie dotyczące tego plecaka. Dają go gratis do prenumeraty Magazynu Rowerowego. Gazetę i tak kupuję, więc szarpnąłbym się, zamówił prenumeratę za 119zł i dostał plecak. Ale czy to się opłaca? Ma ktoś taki plecak? A może ktoś ma zamiar go kupić? Co o tym sądzicie? LINK: http://www.rowery.wroc.pl/oferta.php?model...d89ccf5c92383fa pozdro for all
Twiggy Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Ja mam MR z listopad-grudzień i też myślałem nad prenumeratą ze względu na plecak, ale tam jest napisane "Oferta ważna do 31.12.2005 r. lub do wyczerpania zapasów." Więc nie wiem czy dalej jest ten plecak dostępny w prenumeracie
El Scorcho Napisano 5 Lutego 2006 Autor Napisano 5 Lutego 2006 Jest ważna. Ja mam Magazyn Rowerowy styczeń-luty 2006 i przedłużyli promocję do 28.02.2006 :030:
Krezystof Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Właśnie chciałem pisać post o tym. Mi ten plecak się podoba bo rowerowy i do tego Kelly`sa a ja jeźdzę Kelly`sem Za 144 zł jest preumerata na 20 numerów + 3 gratis bez plecaka... Rodzice się zgodzili ale nie wiem którą ani czy w ogóle to prenumerować...
Bizon Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Ja mam ten model KB-210 S po roku sie zaczoł pruć w srodku ,nie jest nieprzemakalny .Tak to bym tego plecaka nie kupił ,ale jeśli i tak kupujesz gazete to czemu nie zaprenumerować
Mod Team Odi Napisano 6 Lutego 2006 Mod Team Napisano 6 Lutego 2006 Ale przecież za ten plecak i tak się płaci w pranumeracie. Może trochę mniej niż w sklepie ale jednak. Moim zdaniem szkoda kasy. Lepiej dołożyć i wybrać sobie w sklepie coś lepszego.
Bizon Napisano 6 Lutego 2006 Napisano 6 Lutego 2006 Tak za plecka się płaci 17 zł to chyba wiecje niż troche mniej.Jeśli ktoś nie ma kasy kupuje co miech MR to chyba lepiej zapłacić prenumerta i mieć do tego plecak.Bo za 17 zeta to się nie kupi takiego plecaka
El Scorcho Napisano 6 Lutego 2006 Autor Napisano 6 Lutego 2006 No Bizon ma rację. Tyle że nie 17 zł a 34zł(119zł - 10 numerów*8,50zł = 34zł.
Mod Team Odi Napisano 6 Lutego 2006 Mod Team Napisano 6 Lutego 2006 No za taką cenę to może być chociaż mi osobiście nie bardzo się podoba.
QWEY564 Napisano 6 Lutego 2006 Napisano 6 Lutego 2006 Ja go nie polecam- kiepski materiał ale jak ktoś szuka czegoś z logiem renomowanej firmy to proszę bardzo...
El Scorcho Napisano 6 Lutego 2006 Autor Napisano 6 Lutego 2006 Hmmmm.... już dwie nieprzychylne opinie. Chyba to odpuszczę i kupię jakiś dobry plecak w sklepie po prostu.
Bizon Napisano 6 Lutego 2006 Napisano 6 Lutego 2006 A to 10 numerów to zwracma honor myslałem ze jak prenumerata to cały rok
Mod Team Odi Napisano 7 Lutego 2006 Mod Team Napisano 7 Lutego 2006 Mogę się mylić ale w ciągu roku wychodzi właśnie chyba 10 numerów więc 10 numerów = cały rok.
ssslawecki Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Niestety wyraźnie widać że MR wychodzi 10 razy w roku - tak, jakby nie było o czym pisać zimą, albo co testować. Ja kupiłem ten plecak jak był w prenumeracie 2-letniej i wtedy wychodził taniej (kilkanaście złotych) w porównaniu do sklepu - chyba koło 80. Gdybym kupił za te 80 to może bym trochę narzekał, bo nietrwałe są siateczkowe kieszonki w środku. Poza tym jest dość zgrabny, ma dobrze rozplanowane kieszenie i zaczepy na camel-a. Zamykaną "dziurkę" też. Generalnie - z prenumeratą byłbym skłonny polecać.
X-(L) Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Generalnie - z prenumeratą byłbym skłonny polecać. I o to chodzi bo właśnie zamówiłem prenumeratę
Kaska Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Mam ten plecak od sierpnia 2005. Kupilam go w sklepie i szczerze mowic nie polecam go. Cena nie jest w prawdzie wysoka, ale jakos niestety tez nie. Material z ktorego jest wykonany po jakims czasie zaczyna sie rwac jak papier... Jesli teraz bede cos kupowac to postawie na firmy specjalizujace sie w produkcji plecakow np. Alpinus, Camelback, Deuter, Campus... Lepiej dozbierac i kupic cos, co wytrzyma kilka lat, anizeli Kelly'sa, ktory rozpada sie po polrocznym jezdzeniu.
Kanonier Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Około rok temu zapodąłem sobie taki plecaczek zapłaciłem za niego ok. 80zł a tu po jakimś czasie zaczął się pruć niteczka po niteczce. Czyżby wynikało z tego że takie firmy jak Kelly`s, Author niech lepiej pozostaną tylko przy produkcji rowerów a nie czego popadnie żeby zarobić - "niech każdy robi to co umie najlepiej" A.Kwaśniewski Dalej mam ten plecak (pozszywany) ale popieram m.in. koleżankę post wyżej że lepiej zainwestować trochę więcej i kupić jakiegoś Alpinusa itp. a logo jakiejś firmy rowerowej przyszyć sobie samemu
mr magazynier Napisano 10 Lutego 2006 Napisano 10 Lutego 2006 Niestety wyraźnie widać że MR wychodzi 10 razy w roku - tak, jakby nie było o czym pisać zimą, albo co testować. sprawdziłem, 10 numerów to najwięcej na tym rynku wydawniczym. Bb BA i BH mają mniej edycji, swoją drogą ciekawe skąd się ta różnica bierze? Macie jakieś pomysły?
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Napisano 21 Lutego 2006 Kaska, nie polecam plecakow Campusa. Czesto sie w nich cos popruje, tu jakas niteczka, tam niteczka, tu cos sie oderwie. Ogolnie nie jest todobry wybor, jak dla mnie przynajmniej. A nad ta prenumerata sam sie zastanawiam.. a wlasciwie zastanawialem, bo kupie sobie cos inneog zamiast niej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.