karbeti Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam. Jakiś czas temu zakupiłem plastikowy koszyk Elite Sior Race: http://xtrabike.pl/?co=413&nr=3789&strona=0 Jest taki ciasny ze podczas jazdy mam problem z wyciągnięciem bidonu (Camelbak Podium Chill) Czasami aż muszę się zatrzymać aby go wyjąć, a nawer nieraz trzeba to robić obydwiema rękoma. Ma ktoś taki koszyk? wszystkie są takie ciasne czy tylko mój? Zaczyna mnie to denerwować że myślę o zakupie innego, tyle że ten wizualnie mi się bardzo podoba no i jest prawie nowy. A może jest jakiś sposób żeby go lekko rozciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claas86 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Może prościej bidon zmienić ? :] Przymierzam się do kupna dwóch takich koszyków.. Edytowane 16 Maja 2012 przez claas86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Jest taki ciasny ze podczas jazdy mam problem z wyciągnięciem bidonu (Camelbak Podium Chill) Czasami aż muszę się zatrzymać aby go wyjąć, a nawer nieraz trzeba to robić obydwiema rękoma. Mam ten koszyk, a Ty masz za szeroki bidon . U mnie mialem to samo z bidonem Isostara 0,6L, no moze nie az tak abym musial stawac i obu rak uzywac ale ciezko bylo go wyjac. Polecam zmienic bidon, bo rozciagac koszyk to nie radze, wg. mnie peknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Dzięki za porady. Problem był w październiku więc chyba nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Też mam bidon ale "Camelbak Podium" i też ciasno bardzo wchodzi i wyciąga się go z koszyka Specialized z takiego plastikowego tworzywa. Także przy tych bidonach lepiej sprawdzać z koszykiem czy będzie ok. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi