Skocz do zawartości

[Kask FulFace] poszukuje kasku do DH FR - do 350zł

Mietek98

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który kask b?dzie najlepszy do Downhillu/FreeRidu ?

• 661 comp
      0
    • 661 comp II
    • 661 comp II shifted
      0
    • 661 Evolution
    • EarthWorks Nuke
      0
    • 661 Strike
      0
    • Giro Remedy
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

tak jak w temacie poszukuje kasku full face do downhillu freeridu do 350zl i ochraniaczy na kolano i piszczel do 200zl.

Otóż zastanawiam się nad 661 comp II, 661 strike, EarthWorks Nuke, Giro Remedy ew. 661 Evo ale drogi dla mnie i waham się bo jedni pisza ze comp ii jest lepszy od strika inni ze odwrotnie a jeszcze inni ze przy pierwszej lepszej glebi pęknie na pół tylko o evolution czytałem same dobre opinie tylko ze jest za drogi dla mnie choc jezeli roznica jest kolosalna to postaram sie dozbierac wiec proszę o sensowne odpowiedzi i dlaczego. Nie będę brał pod uwagę wypowiedzi typu ,, bierz ten wygląda solidnie i ma fajny wzorek" bella nie chcę bo mój kolega ma i wygląda mniej solidnie od mojego chinskiego kasku z allegro za 50zl.

Co do ochraniaczy to myślałem nad 661 ale może się mylę i w tej cenie znajdę coś lepszego .

Jest to mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość i poprawienie tego wątku ew.

Z góry dzięki i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...