Roslina Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam serdecznie wieczorkiem.Dzis po malej nieprzyjemnej wywrotce(uderzylem ramieniem i barkiem w krawerznik)stwierdzilem ze kupie lekka zbroje,tym bardziej ze zima idzie a wtedy z wlasnego doswiadczenia wiem gleba raz dziennie musi byc a z sezonu na sezon ciut bardziej szaleje.Moze miec nalokietniki ale nie musi gdyz posiadam.Buzery odpadaja gdyz nie posiadaja wystarczajacej oslony ramie-bark.Acha jeszcze jedno,najlepiej by byl juz adres sklepu w Wawie gdyz jestem niewymiarowy)nadgarstek 17cm,biceps47cm ;p i chcialbym przymierzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roslina Napisano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam serdecznie wieczorkiem.Dzis po malej nieprzyjemnej wywrotce(uderzylem ramieniem i barkiem w krawerznik)stwierdzilem ze kupie lekka zbroje,tym bardziej ze zima idzie a wtedy z wlasnego doswiadczenia wiem gleba raz dziennie musi byc a z sezonu na sezon ciut bardziej szaleje.Moze miec nalokietniki ale nie musi gdyz posiadam.Buzery odpadaja gdyz nie posiadaja wystarczajacej oslony ramie-bark.Acha jeszcze jedno,najlepiej by byl juz adres sklepu w Wawie gdyz jestem niewymiarowy)nadgarstek 17cm,biceps47cm ;p i chcialbym przymierzyc. Kupilem Adrenaline gdyz w zadnym sklepie nie mieli do przymiarki i od reki 661 czy czegos podobnego.Przymierzalem za to Nofear - fajna ale ciut za droga i pochodne Adrenalinki z odpinanym zolwiem i na stale ze wzmocnieniami na obojczyki(te ze wzgledu na nietypowe moje wymiary wogole nie lezaly)Datex i Utika.WYbrale Adre z odpinanym zolwiem.Jezdzilem 3h w tem 15-17st i dosc cieplo pod to tylko koszulka i na zewnatrz cienka koszulka.Zbrojka nie krepuje ruchow i nie zsuwa sie i najbardziej ze wszystkich ma osloniete barki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.