coymet Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witajcie, Przymierzam się do zakupu w CRC za 61,5 funta. Może jest ktoś chętny z Olsztyna lub okolic na wspólne zakupy. Ja zająłbym się formalnościami, towar byłby do odbioru osobistego w Olsztynie. Do darmowej przesyłki brakuje 38,5 funta. Wybaczcie, że temat w tym dziale ale nie mam jeszcze możliwości napisania w dziale giełdy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1991 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Poczekaj na spadek kursu funta to chetni sie znajda. Aktualnie sredni nbp jest wysoki a jak wiadomo paypal jeszcze nalicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coymet Napisano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Może masz rację , tylko pytanie jak długo będą mieli na stanie ZTR Olympic w tej przecenie co jest teraz.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zrobiłeś już zamówienie? Możemy się dogadać, jestem z Olsztyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coymet Napisano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witaj, Nie, nie zrobiłem, wiadomość jak najbardziej aktualna. Czekam na kontakt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jak ktoś chce to mogę użyczyć kod zniżkowy na 10GPB Pisać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.