damian1310 Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Witam. Moj kolega niedawno złozył sobie nowy rower. Rama: Ns Bith Stery: VP -jakies na lozyskach maszynowych za ok 140zł Amor Mazoszi DJ Gdy hamuje przednim cos strzela mu w okolicach dolnej miski,stery są nowe ,niby nie mają zadnych luzow mimo wszystko cos strzela. A moze to amortyzator? Jezeli ktos kojazy co moze byc proszę o pomoc.
Grand231 Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 A może odgłos jest od piasty-przynajmniej u mnie strzelała piasta.
topol Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Znam taki przypadek w bomberze z 2007lub 08r rura po prostu była źle zawalcowana w koronie amora.Wiary nie dawałem,ale na własne uszy słyszałem.Po wymianie sterówki w serwisie trzaski ustały.
tobike Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 miałem podobnie z nowymi sterami FSA pomogło uszczelnienie dołu sterów i osadzenie łożyska na smarze miedziowym
damian1310 Napisano 6 Października 2011 Autor Napisano 6 Października 2011 Piasta na 100% nie, mozliwe ze to rura sterowa.Ale proszę o dalsze propozycje,rady.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.