danielek1993 Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam. Więc tak jak w temacie; czy grimece system8 można zalać Olejem mineralnym? Standardowo jest na dot, ale mam potrzebę zmiany przewodu hamulcowego na przewód shimano, który jak wiadomo jest na olej mineralny i boję się że dot mi spali przewód hamulcowy. Czy to też jest możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/62844-plyny-hamulcowe-dlaczego-dot-nie-zastapi-oleju-a-olej-dota/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielek1993 Napisano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dziękuję bardzo za link. Ale dalej nie mogę rozkminić czy stanie się coś z przewodem shimano SM-BH63 przy zalaniu jego dotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Z przewodem nie przewody są uniwersalne, chodzi o uszczelki w zacisku i klamce. Raczj tego nie zdzierżą za długo ale sam przewód nie powinien stanowić problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.