mastrolindo Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Witam .Chcialbym kupic rower do 3000 zl ,widzac olbrzymim wybor ,ze tak powiem troche sie zgubilem.Mam ponad 40 lat ,180 wzrostu i waze 88 kilo.Zaznaczam ,ze mieszkam we wloszech i tu tez bede probowal sie nim po gorkach poruszac.Dzieki zanaprowadzenie mnie na trop.Jesli mozecie jeszcze poradzic ,jakas nawigacje w miare przyzwoita
Rulez Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Ale my nie wiemy, co tam masz dostępne i w jakich cenach.
mastrolindo Napisano 3 Października 2011 Autor Napisano 3 Października 2011 Ale my nie wiemy, co tam masz dostępne i w jakich cenach. Bede za dwa tygodnie w polsce ,wiec chcialbym w polsce cos kupic
Rulez Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 No to może : http://www.t-bike.pl/go/_info/mod2.php?id=2861&item=2#menu
mastrolindo Napisano 3 Października 2011 Autor Napisano 3 Października 2011 Wkleje strone wloska,jesli mozna to zerknelibyscie na te rowery tu i porownali ,moze we wloszech kupie cos podobnego ?? Mój odnośnik Do 1000 euro oczywiscie
Rulez Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 1000 Euro to za przeproszeniem nie są 3000 zł. Z Rowerów które podajesz np. Trek 6000 jest w cenie Krossa, tyle, że jest dużo gorzej wyposażony ... Ja w Twoim wieku do 1000 Euro brał bym to: http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-9-1-2011-173280104/ Pozycja mniej wyciągnięta, więcej wygody, siodło nie kopie w tyłek
Klosiu Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Wielu mastersów przerzuca się na szosę. Sam ostatnio lubię śmigać po szosie, więc może to? A we Włoszech warunki do kolarstwa szosowego są znacznie lepsze niż u nas, poza tym masz tam i płaskie tereny, i fajne góry. Za 1000€ jest tam fajny karbonowy Moser na Veloce. Szosówkę chyba lepiej kupić tam, zresztą górala chyba też, zaczynają się promocje, a na zachodzie obniżki są znacznie większe niż u nas.
mastrolindo Napisano 4 Października 2011 Autor Napisano 4 Października 2011 Dzieki panowie,moze przygladne sie blizej Kross Level A8 2011 .Rzeczywiscie ,moze poczekam z miesiac i trafie cos na promocji we wloszech Taki mam wybor we wloskim decathlonie Mój odnośnik
Rulez Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 We włoskim mierny, ale przecież możesz być w polskim. Rockrider nawet bez promocji jest w rozsądnej cenie, a na "starość" człowiek ceni sobie wygodę (nie lubię jak siodło kopie w tyłek).
mastrolindo Napisano 4 Października 2011 Autor Napisano 4 Października 2011 Uderzam wiec w Rockrider 9.1 2011 .Dzieki serdeczne ,masz racje Rulez, tylek stary nie ruszany ,wiec trzeba o niego dbac
Rulez Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Sam jestem w Twoim przedziale wiekowym ...
mastrolindo Napisano 4 Października 2011 Autor Napisano 4 Października 2011 Widzialem go teraz we wloskim decathlonie .Kosztuje 929 euro online ,ale chwilowo niedostepny.Wiec chyba ten model we wloszech i kurier mi go przywiezie (byle nie na nim przyjechal )
mastrolindo Napisano 21 Października 2011 Autor Napisano 21 Października 2011 Dzis zakupilem,....motalem sie, przegladalem wszystkie,ze tak powiem leb boli od oferty we wloszech.Wszystkie fajne i neca kolorami ,ale jakosc.....?.Sam rower to nie wszystko ,potrzebne buty ,szmaty,kask,bagaznik na samochod i oczywiscie kasa na paliwo ,zeby w dolomity czy apeniny (niedaleko ) dojechac.Wybralem Giant Talon2 .Zobaczymy ,pojezdze troszke ,zobacze jak sie wszystko uklada ,jak sie nazywaja czesci ,co mozna zmienic ,a co zostawic.Czytajac wasze nazewnictwo i znajomosc tematu potrzebuje troche czasu na zaznajomienie sie z tym wszystkim.Potem zobaczymy .Jak bedzie bakcyl to i juz jako bardziej doswiadczony dobiore rowerek dla siebie miodzio .Na dzis ma mi wystarczyc jako moj elementarz.ten skromy giancik.Pozdrawiam wszystkich i dzieki raz jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.