Skocz do zawartości

[Koła]Joytech - opinie

kryplos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przejeździłem na tych kołach ok 5000 km i żadnej centry nie złapały (ważę 65 kg). Za tą cenę są OK, tylko uszczelnienie tylnej piasty od strony kasety jest trochę lipne, trzeba regularnie robić serwis (czyszczenie i wymiana smaru) tak mniej więcej co 2000 km. Uszczelki w tylnej od strony tarczy i przedniej po obu stronach są szczelne.

Napisano

Powiem tak po przejechaniu 8 kkm w tylnym kole zaczęła się ruszać bieżnia od strony tarczy. Zrobili mi to na gwarancji,ale kaseta jak się szybko obracała na luzie miała spore bicie prawie jak wolnobieg. W czasie podjazdu na Szyndzielnię odkręcił mi się bębenek. Zależy do czego będziesz używał tych kół. Przednie koło jest super.

Napisano

Ja będę używał kół głównie na polnych ścieżkach i w lesie ewentualnie czasem po asfalcie. Maksymalny przebieg na sezon 2000 km.

Napisano

Moje mają ponad 15kkm. Raz były centrowane bo zaczynały lekko bić, później długo długo nic aż przywaliłem w szprychy patykiem trochę je zginając - udało mi się wyprostować. Ostatnio jeszcze sam dociągałem lekko szprychy ;) Bębenek zaczął się trochę telepać bardziej niż powinien. Za tę cenę polecam :)

Napisano

Ja będę używał kół głównie na polnych ścieżkach i w lesie ewentualnie czasem po asfalcie. Maksymalny przebieg na sezon 2000 km.

Jeżeli tak, to te koła bez problemowo powinny sobie poradzić. Jeździłem na podobnych cały poprzedni sezon, teraz używam ich jako zimowych i nie narzekam na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...