Gość BikerFG Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jak w temacie, gzie mozna dostac jakies ciuchy Gary Fisher, na razie spotkalem sie z nimi tylko w SkiTeam (poznanskim), cena np. koszulki byla kosmiczna, wiec kupilem sobie skarpetki wiec jak macie jakies namiary na sklepy itp. to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biker_Maras Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Koszulkę GF w wydaniu "Gary Fisher with Trans Carpatia" można było zamówić na stronce trans carpatii czyli www.transcarpatia.org ale ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Fakt z ciuchami problem. Z tego co patrzyłem po necie to nawet na zachodzie jest z tym problem. Może ktoś znalazł jakies ciekawe stronki? Jak ktoś mi może kupić skarpety to proszę o wiadomosc na prv . http://store.trekbikes.com/jump.jsp?itemID...%2C2%2C25%2C238 - tu można trafić ze strony Garego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 a widział ktoś ten film z TransCarpati zajmuje: 376MB jest warty ściągania ? plz o odp. thx z góry . Jak ktoś ma szypkie łącze może zassać i zdać recenzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja mam, mi się film podoba. Muzyka fajnie dobrana, sceny też ciekawe no i są również wywiady, dekoracje itd. To zależy od gustu ale mi się podoba i chyba innym też bo słyszałem że film był gdzies nagradzany..:?: Jedyne czego nie oglądałem to 2004 ale kumpel już ma ściągniete i musz po sieci sobie przesłac go ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.