Gość BikerFG Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Jak w temacie, gzie mozna dostac jakies ciuchy Gary Fisher, na razie spotkalem sie z nimi tylko w SkiTeam (poznanskim), cena np. koszulki byla kosmiczna, wiec kupilem sobie skarpetki wiec jak macie jakies namiary na sklepy itp. to piszcie.
Biker_Maras Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Koszulkę GF w wydaniu "Gary Fisher with Trans Carpatia" można było zamówić na stronce trans carpatii czyli www.transcarpatia.org ale ceny
muzycom Napisano 8 Lutego 2006 Napisano 8 Lutego 2006 Fakt z ciuchami problem. Z tego co patrzyłem po necie to nawet na zachodzie jest z tym problem. Może ktoś znalazł jakies ciekawe stronki? Jak ktoś mi może kupić skarpety to proszę o wiadomosc na prv . http://store.trekbikes.com/jump.jsp?itemID...%2C2%2C25%2C238 - tu można trafić ze strony Garego.
DC Napisano 10 Lutego 2006 Napisano 10 Lutego 2006 a widział ktoś ten film z TransCarpati zajmuje: 376MB jest warty ściągania ? plz o odp. thx z góry . Jak ktoś ma szypkie łącze może zassać i zdać recenzje
Pacmen_89 Napisano 10 Lutego 2006 Napisano 10 Lutego 2006 Ja mam, mi się film podoba. Muzyka fajnie dobrana, sceny też ciekawe no i są również wywiady, dekoracje itd. To zależy od gustu ale mi się podoba i chyba innym też bo słyszałem że film był gdzies nagradzany..:?: Jedyne czego nie oglądałem to 2004 ale kumpel już ma ściągniete i musz po sieci sobie przesłac go ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.