p60 Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam Znalazłem interesującą mnie aukcję, ale nigdy nie miałem styczności z kolarskim ubiorem. Mam pytanie czy ten komplet się sprawdzi? Na zdjęciach wygląda dobrze, ale czy ktoś może rzucić okiem i doradzić? http://allegro.pl/stroj-kolarski-rower-shimano-s-merida-scott-giant-i1844312285.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Wygląda bardzo porządnie, na pewno nie jest to jakiś słaby marketowy strój. Tyle że rozmiar mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p60 Napisano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dziękuję za odpowiedź, pytałem się ponieważ nie znam się na tym, czegoś się dowiem jak przetestuję ten strój dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.