Skocz do zawartości

[Rower] Zamówiłem rower , czy warto go odebrać?

pn96r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie warto. Firma McKenzie jest mi nieznana. A więc najpewniej marne amortyzatory, rama. Poza tym... wolnobieg! W rowerze za taka cenę? Poza tym po co przerzutka przednia Deore, jak z tyłu Acera? Ja bym tego nie kupował.

Za tą cenę znajdziesz na allegro rower Kross Level A2 Disc ;)

Napisano

W jakim sensie zamówili ? Że idzie już do ciebie paczką "za pobraniem" ? Jak nie odbierzesz , sprzedający poniesie koszta. Tak się nie robi kolego.

A jeśli możesz jeszcze zrezygnować , to rezygnuj śmiało :icon_wink: Rower waży pewnie koło 20 kg

Napisano

Nie warto. Firma McKenzie jest mi nieznana. A więc najpewniej marne amortyzatory, rama. Poza tym... wolnobieg! W rowerze za taka cenę? Poza tym po co przerzutka przednia Deore, jak z tyłu Acera? Ja bym tego nie kupował.

Za tą cenę znajdziesz na allegro rower Kross Level A2 Disc ;)

Zanim odpowiesz na post dobrze go przeczytaj. Czytanie nie boli. Rower z linku autora, nie ma wolnobiegu.

Napisano

Gościu jeszcze nie wysłał i zakup odwołałem. Mam 176cm wzrostu. Szukam roweru do jazdy do lasu i do szkoły. Trochę będzie skakał w tym lesie ,ale nie dużo , coś polecicie?

Napisano

Dziękuję bardzo , ale zależy mi też aby ten rower nie był taki popularny jak ten Kross wyżej. I aby wyglądał dość "rasowo". Wiem ,że mam chore wymagania ,ale proszę was bardzo o pomoc ; )

Bardzo mi się podoba wygląd tego : Allegro Rower

Napisano

Ten McKenzie to totalny crap... Złożony bez sensu i na wątpliwej jakości komponentach. Za tę kasę zdecydowanie lepiej wziąć jakiegoś hardtaila, bo w tej cenie full to raczej dla domorosłego kamikaze...

Napisano

Ten McKenzie to totalny crap... Złożony bez sensu i na wątpliwej jakości komponentach. Za tę kasę zdecydowanie lepiej wziąć jakiegoś hardtaila, bo w tej cenie full to raczej dla domorosłego kamikaze...

Dzięki za opinię , polecisz mi coś w połowie amortyzowanego ; ? Wyżej podałem trochę informacji.

Napisano

Zanim odpowiesz na post dobrze go przeczytaj. Czytanie nie boli. Rower z linku autora, nie ma wolnobiegu.

Nie ma? O_o Przeczytałem z pięć razy (ała) i nadal sądzę, że ma wolnobieg. W opisie roweru z linku znalazłem tylko:

"- wolnobieg SHIMANO CS- HG30-8I"

Czy mógłbyś mi wskazać fragment wypowiedzi, opisu, mówiący o kasecie w tym rowerze, lub też jakiś błąd w moim rozumowaniu?

Napisano

Renn "A co sądzisz o dopasowaniu do 176cm i 76kg?

qniczynka" Częściowo masz rację , chcę aby świetnie wyglądał , nie lubię jeździć na tym co wszyscy ; )

Napisano

A polecicie mi jeszcze jakąś używkę?

Skonkretyzuję. Szukam nówki /prawie nówki do 1400zł Do jazdy po lesie z małymi skokami i ew w trasę. Mam 176cm wzrostu i ważę prawie 80kg. Proszę o rowery trochę nietypowe ,rzadkie. Z góry dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...