bardakon Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Żeby wiedzieć o co chodzi trzeba przejrzeć cały artykuł. Nie ma co pisać w skrócie bo historia jest bardzo poważna, ale dla tego tematu ważne jest jedno zdanie: - Nie wróciłem już do biznesu. Jestem właścicielem nieruchomości, w której był mój salon samochodowy. Z jej wynajmu mam około 6 tys. zł miesięcznie. Dostaję do ręki 900 zł, gdyż reszta idzie na prowadzoną przez sąd egzekucję komorniczą na poczet długów wobec banków sprzed 10 lat. Z 2 mln zł urosły one do 10 mln zł. Jestem bankrutem, ale nie poddaję się – zapewnia Marek Kubala. Baterie do walki ładuje na rowerze górskim. - Jeżdżę każdego dnia. Co dwa tygodnie startuję w rowerowych maratonach. Rower uratował mi życie – kończy swoją opowieść Marek Kubala." I coś w tym jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sketi Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Tu pisze ze ona chce 12mln odszkodowania a nie ze jest tyle winien:/ http://walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/787498,walbrzych-marek-kubala-chce-12-mln-zlotych-odszkodowania-od,id,t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 "Ogromna większość tej sumy to należności dla banków" czytanie ze zrozumieniem się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.