McStadt Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Witam. Noszę się z zamieram zakupu hamulców mechanicznych Avid BB7. Obecnie korzystam z v-brakeów tej samej firmy model Single Digit 7 oraz klamek Speed Dial 7. Czy wymieniając hamulce na mechaniczne będę musiał dokupić również nowe klamki, czy wystarczą te, których używam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Tak, klamki będą współpracowały z zaciskami. Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Nie masz co sie obawiać. Wszystko będzie działać i to nawet dobrze bo te klamki z tymi hamulcami współgrają fajnie. Generalnie to fajne klamki. Możesz spokojnie montować bb5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ja przez jakiś czas byłem użytkownikiem właśnie bb7 , tyle że z klamkami Avid FR5 . Chodziło to dobrze. U ciebie powinno być jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McStadt Napisano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Odnalazłem specyfikację tych klamek na stronie producenta: link. Rzeczywiście są przeznaczone zarówno do hamulców mechanicznych, jak i v-ek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.