Rodos Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Witam, nie jestem pewien, czy pisze w dobrym dziale, jeśli nie to z góry przepraszam, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi, mianowicie zamierzam kupic ten rower: http://allegro.pl/rower-carrera-fury-gtx-jak-nowy-licytuj-bo-warto-i1848190849.html Problem polega na tym że nie jest napisane jaki jest to rozmiar, i czy będzie dla mnie odpowiedni, dodam ze mam 173cm wzrostu i 70 kg wagi, jeśli ktoś na oko mogłby powiedziec, czy rower będzie dla mnie w miare odpowiedni byłbym bardzo wdzięczny, niestety kontaktu ze sprzedawcą póki co nie ma.
zeflo Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Wygląda mi na około 17,5 cala. Ale mogę się mylić
Rodos Napisano 1 Października 2011 Autor Napisano 1 Października 2011 A czy rozmiar jak i geometria ramy bedzie dla mnie odpowiednia?? napisałem prywatna wiadomosc jednemu z uzytkowników forum, pewnie znajacego sie na rzeczy i zostałem poinformowany że geometria ramy jest bardziej pasujaca do kobiety niż faceta. dzieki za szybkie odpowiedzi:)
Mod Team mrmorty Napisano 1 Października 2011 Mod Team Napisano 1 Października 2011 Obstawiam na jeszcze mniej - spójrzcie na kąt tylnego widelca. Do autora postu - a przecież jeszcze przed chwilą na PW pisałem Ci zapoznaj się z zasadami działania naszego forum... Już warn na dzień dobry.
zeflo Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Dla kobiety ? Sam jeździłem na Carrera Fury (tylko że starszy model) Skąd taka informacja ?
Rulez Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Z wyliczenia proporcji wysokość koła/długość podsiodłówki wychodzi około 17,5". , długość ramy horyzontalnie ok. 570-580 mm. Czyli typowa męska rama.
zeflo Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 uff .. ulżyło mi że rama męska Rodos, zostałeś posiadaczem tego roweru ?
Rodos Napisano 2 Października 2011 Autor Napisano 2 Października 2011 Niestety nie, nie chciałem kupować w ciemno, choć może trzeba było. Mam nadzieje że jeszcze sie trafi taki rowerek. pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.