Skocz do zawartości

[Mostek,Kiera]

Gość Zergonyac

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zergonyac
Napisano

Szukam mostka i kiery do 100zł i to i to ma byc czarne matowe. Moj wzrost jak co 172cm jak to robi róznice. Oczywiscie nowe no i chcialbym abyscie mi dali propozycje najlepsze jak na tą cenę.

czekam na odp. i pozdrawiam

Napisano

dałeś dwa te same linki, ja kuypiłem ten komplecik Truvativ XR, jeszcze na nim nie kezdziłem, zobaczymy jak sie spisze ta jedna śruba do przykrecania mostka, bo podobno tylko z tym moga byc problemy.

Napisano

Witam. W jednym z tematów bodajże "Jaka kiera do XC" podawałem kiere śmiesznej firmy kalloy (ponieważ nie jest zbyt lubiana). Kiera nazywa się scandium jest wręcz lekka i tania, ku zaskoczeniu userów wypadła naprawdę dobrze. Jeśli chcesz o niej więcej informacji to poszukaj tamtego tematu. Był tam zamieszczony link oraz porównanie Scandium vs. Ritchey WCS czy jakoś tak.

Napisano

dałeś dwa te same linki, ja kuypiłem ten komplecik Truvativ XR, jeszcze na nim nie kezdziłem, zobaczymy jak sie spisze ta jedna śruba do przykrecania mostka, bo podobno tylko z tym moga byc problemy.

Miałem mostek XR'a ,zrobiłęm na nim ok 800km. nie było żadnych problemów z ta jedną śrubką...nie wiem z kąd takie głosy :confused:

• Mod Team
Napisano

Dla mnie ten mostek jest dziwny i brzydki. Mocowanie do sterówki na 1 śrubę, a kierownicy na 4, bez sensu. Jak dla mnie najlepiej jest 2+2. A kierownica jak najbardziej OK.

Napisano

Dla mnie ten mostek jest dziwny i brzydki. Mocowanie do sterówki na 1 śrubę, a kierownicy na 4, bez sensu. Jak dla mnie najlepiej jest 2+2. A kierownica jak najbardziej OK.

To co Odi mostek WCS'a tez Ci się nie widzi :) ,IMO truvativ xr to najlepsze wykonanie w tej cenie...i przy tym dobrze wygląda.

• Mod Team
Napisano

Hehe Spider no wiesz... WCS to trochę inne bajka. W tym XR strasznie mi się nie podoba ta pokrywka mocująca kierownice (z 4 śrubami bym się jakoś pogodził ale ten wygląd...) no i to, że tylko jedną śrubą mocuje się do sterówki, jakieś niepewne mi się to wydaje. Wygląda to jakoś nieproporcjonalnie tu 1 śruba, tam 4.

Zergonyac co do tego Zooma to upewnij się jaką ma średnicę mocowania kierownicy. Ja kupiłem podobny tylko używany i się cholera okazało, ża ma 26,0 a nie 25,4mm i ledwo mi łapie kierownicę.

Napisano

a mi sie podoba, ale o gustach sie nie gada

tez mysle ze to 1 + 4 troche głupie, a 2 + 2 mi sie bardzo nie podoba, z przodu tylko 4 mi sie podobaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...