KFM Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Hey Mam do pokazania moj kawalek wraz z klipem mojego znajoemgo, oboje jestesmy amatorami, ale ktos pokazal klase, Seki - nasz znajomy z Gniezna, w jeden dzien, razem z objazdami zrobil trase do Kolobrzegu, 320 km w 12 godzin. Dla mnie to nieralne, dlatego chcialem sie tym z Wami podzielic
Mod Team safian Napisano 30 Września 2011 Mod Team Napisano 30 Września 2011 No traska fajna, filmik ok - montaż wyszedł dobrze, tylko dlaczego czerno-biały, z tym podkładem to tworzy taką grobową atmosferę. Jak te ujęcia były robione? Ktoś z nim jechał, czy to z samochodu? No i zastanawia mnie, jak koelga z lichego kompresora na stacji wycisnął ciśnienie do swoich cieniutkich oponek?!
mklos1 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Ciekawy materiał. Uważam, że do reportażu, tym bardziej skrótowego, czarno-biały jest lepszy, gdyż kolor odwraca uwagę od sytuacji. Jest tam kilka scen ze słabym oświetleniem (przez las), które bym wyciął. Ale ogólnie jest OK, szczególnie podoba mi się końcówka.
KFM Napisano 1 Października 2011 Autor Napisano 1 Października 2011 Hey, przede wszytkim przepraszam, za niestosowanie sie do zasad wystawiania filmow, nie wiedzialem, ze forum jest obwarowane pewnym zasadami. Krecone to bylo canon550d, z reki i statywu. Kolor B&W bo oddaje klimat, fakycznie koloru moim zdaniem rozpraszaly, mielismy rozna pogode, kilka razy slonce, deszcz.... Byl moment, ze jechal 40 minut w oberwaniu chmury, kiedy dzwonilem do niego, informujac o burzy - kazal po siebie wrocic, wychodze z auta mowiac, no to jak Cie zapakujemy, a Seki na to, nie nie. Wez tylko telefon, zeby nie zamokł - mistrz
Bombell Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 To nie wiedziałem, ze takiego zdolniachę mamy w mieście
KFM Napisano 8 Października 2011 Autor Napisano 8 Października 2011 no tak, to jest postac pod kazdym wzgledem, najbardziej go cenie za jego spokój i podejscie do zycia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.