Skocz do zawartości

[rower]jaki rower do 5000zł?

sylwester1234

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początek chciałbym z góry przeprosić administratorów za zakładanie tych bezsensownych tematów.Do rzeczy,rozważając wszystkie za i przeciw postanowiłem że (mam nadzieję) kupię porządnego górala do 5000zł na raty.Więc proszę pomóżcie w wyborze bo w tej cenie jest już chyba w czym wybierać.Chodzi mi o porządną amortyzację,wytrzymałość i oczywiście amortyzowany ma być przód i tył,jeździł będę po górach,może jakieś małe skoki też się przytrafią.Więc proszę pomóżcie w wyborze.

Napisano

Obawiam się, że za cienki jesteś żeby wykorzystać jego możliwości, więc, że tak powiem kupisz sobie rower "na wyrost" ;)

Napisano

dostałem pewną wiadomość że ten rower będzie jeszcze lepszy http://www.rowerymerida.pl/produkt8/one-twenty-800-d-rower-merida.html

Kolego prosisz o radę, ktoś ci dobrze podpowiada(Trance X5) a Ty i tak chcesz kupic cos innego. Po co pytać jak i tak robi się po swojemu?

Jakbys jednak pomyslał nad tym Tranc-em, to w dziale testy masz o tym rowerku sporo materiału do poczytania. Właściciele piszą o zaletach, ale i o wadach. Chociaż tych ostatnich zdecydowanie mniej.

Napisano

ja wolę fulla,tylko najgorsze jest to że gianta już nie idzie dostać

teraz mam na oku trzy dostępne rowery:

-Cube XMS model 2011

-Giant Yukon FX 1 - 2012 - http://www.arkus.sklep.pl/rower-giant-yukon-fx-1-2012-p-3269.html

-Trek Fuel EX 5 black model 2011

jak by ktoś się znał to proszę podpowiedzcie który będzie lepszy albo dajcie jakiś inny model tylko żeby można było go gdzieś dostać

Napisano

I po raz drugi zadzwoniłem do sklepu i okazało się że ten trek jest zarezerwowany na drugi dzień dzwonię i powiedzieli mi że go sprzedali. :wallbash: Został mi jeszcze Cube XMS model 2011,giant youkon fx1 2012 chyba że polecicie coś innego w tej cenie byle byłoby dostępne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...