zdzislaw2 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Witam. Zamierzam wymienić widelec przedni amortyzowany na nowy. Główka ramy ma średnicę 1". Koło przednie ma rozmiar 24 cale. Jaki widelec powinienem kupić aby pasował pod główkę ramy i rozmiar koła? Zależy mi na niskiej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 robią Suntour XCM i XCR pod takie kółko, z czego tylko 1 pod JEDEN cal, stosunkowo tanie, Poszukaj troszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw2 Napisano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Szukałem i niestety nie znalazłem żadnego widelca przedniego amortyzowanego pod koła 24 cale z pod główkę ramy 1 cal. Proszę o podanie mi linków do takich widelców amortyzowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 hmm, nie ma jednak XCM na 24", a XCR nie ma na 1". zapotrzebowanie na to jest zerowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw2 Napisano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Czy widelec RST Capa T będzie dobry? Tłumienie to sprężyna. Średnica koła 24" Przeznaczenie kids Skok 50 mm System amortyzacji: sprężyna Tłumienie bierne Regulacje naprężenie wstępne Rura sterowa 25,4*240*120 mm, stal Korona aluminium Golenie wewnętrzne 25,4 mm stal Golenie zewnętrzne aluminium Rozstaw goleni 120 mm Mocowanie hamulców: tarczowe, V-brake Zalecany maksymalny rozmiar tarczy 160 mm Kolor perłowy Waga (z rurą sterową) 1,94kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 no powinien pasowac, pod kolo 24" i pod glowke 1" jest, jak rura sterowa ma odpowiednia dlugosc do Twojej ramki, to luzik, (jak nowy to ma jak w opisie, wiec powinien pasowac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw2 Napisano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Czy ten widelec który podałem powyżej dobrze będzie amortyzował nierówności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Nic lepszego nie dostaniesz w tej cenie. Po za tym zalezy ile wazysz . Zbyt dobry to on nie jest w tym wzgledzie, ale amatora zadowoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw2 Napisano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ważę 55kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.