Paviarotti Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Drodzy Forumowicze, potrzebna pomoc. Podczas jazdy zgubiłem śrubę mocującą dźwignię klamki do jej korpusu. W sumie to nie śruba, bo chyba nie ma tam gwintu, tylko się ją wsuwa (czyli taka mała oś?). Bez niej dźwignia nie ma punktu obrotu i straciłem przedni hamulec. Nie wiem gdzie to dostać - allegro nie ma, w rowerowych pytałem i też nie mają. Zostaje tylko dystrybutor? próbowałem się skontaktować z Harfą, ale telefonów nikt nie odbiera. Będę musiał spróbować mailowo. Ewentualnie dorobić to we własnym zakresie? Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Najprościej to chyba wsadzić zwykłą śrubę i na dole zakręcić nakrętką i po kłopocie. Może nie wygląda jak oryginał ale działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Www.rowerowy.com tam jest. Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Nie ma i nie będzie tego w rowerowy.com. Trzeba pisać, może ściągną za jakiś czas, aczkolwiek sam dystrybutor już tego nie posiada. Mogę spróbować załatwić taką ośkę w harfie, o ile sam zainteresowany się do mnie zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.