TrzecieKolo Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Witajcie, jakiś czas temu dla poćwiczenia umiejętności filmowych złożyłem filmik z wyjazdu na mazury, normalnie jeżdżę dość agresywnie, ale nie wziąłem ze sobą żadnych ochraniaczy, kasku itp. zresztą było tam tak płasko, że i tak nie było gdzie szaleć. Filmik zdecydowanie bardziej jako pamiątka z wyjazdu, niż jakiś mega-wypas do pokazywania w necie. Brak skoków, tricków itp itd. Ale jest trochę śmiesznych scen i pięknych widoków. Ogólnie mega lajt. Parę przykładowych kadrów z filmu: Kręcę też strcite rowerowy, a ten był ćwiczeniem montażu itp, sam film i więcej info o tej produkcji tutaj: http://forfunbike.blogspot.com/2011/09/turystyczne-mtb-xc-jelen-092011.html Dajcie znać jak to wyszło. P.S. Oglądać w HD!
Grabek114 Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Filmik super Przede wszystkim dobre ujęcia i świetny montaż
TrzecieKolo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 Dzięki! Fajnie, że się spodobało
kadargo Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Świetny filmik, ujęcia ok montaż również. Jedyne co bym poprawił to dodał trochę dynamiki w montażu i popracował nad kręceniem z łapy. Ale i tak było fajnie.
karbeti Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Początek filmiku w pociągu to chyba przejazd przez Ciechanów. Myle się?
TrzecieKolo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 Świetny filmik, ujęcia ok montaż również. Jedyne co bym poprawił to dodał trochę dynamiki w montażu i popracował nad kręceniem z łapy. Ale i tak było fajnie. Dzięki Z dynamiką wiem i ćwiczę w końcu to pierwszy filmik Z kręceniem z łapy jest problem, bo nie posiadam stabilizatora, a jest strasznie drogi. A bez niego ciężko ładne ruchome ujęcie zrobić niestety. Początek filmiku w pociągu to chyba przejazd przez Ciechanów. Myle się? Bardzo możliwe trasa Warszawa-Działdowo Fajne Thx
kadargo Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Ze steadicam-em to każdy głupi potrafi. Ćwicz z wolnej ręki. Po za tym prosty stabilizator jest banalny do wykonania... przeglądnij google.
JemJogurt Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Dobra jakość, ogólnie bardzo przyjemne. Najlepszy komentarz na początku: "no i jedziemy".
slawex17 Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 świetny jak na początki to bardzo ładnie wyszło powodzenia, wstawiaj więcej!
Przeor Napisano 9 Listopada 2011 Napisano 9 Listopada 2011 Fajne i miło się ogląda:) Co to za muza leci?
TrzecieKolo Napisano 10 Listopada 2011 Autor Napisano 10 Listopada 2011 Ze steadicam-em to każdy głupi potrafi. Ćwicz z wolnej ręki. Po za tym prosty stabilizator jest banalny do wykonania... przeglądnij google. Właśnie mam trochę takich filmów w kolekcji, jak zrobić sc, ale wszystkie są dość duże przez te rury pcv czy aluminium, a ja jednak bardziej jeżdżę i przy okazji kręcę, a nie odwrotnie i zależy mi na małej wadze i objętości wszystkiego, żeby nie przeszkadzało podczas rowerowania Chociaż może się kiedyś pokuszę o taką konstrukcję, zima idzie, będzie więcej czasu na siedzenie w domu i majsterkowanie Dobra jakość, ogólnie bardzo przyjemne. Najlepszy komentarz na początku: "no i jedziemy". świetny jak na początki to bardzo ładnie wyszło powodzenia, wstawiaj więcej! Dzięki Następny film, tym razem dłuższy i z większą ilością rowerów w drodze Fajne i miło się ogląda:) Co to za muza leci? Szczerze to już nie pamiętam. Jakoś dopiero zauważyli ten wątek wszyscy po miesiącu Ale w napisach końcowych, przed "scenami bonusowymi" jest cała rozpiska muzyki.
rafaldrift Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 dobry filmik ! zdjecia dobrej jakosci moja uwage przyciagnal rower na 4 zdjeciu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.