laskovy Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Na początek - proszę się nie śmiać, bo pytanie jest poważne Mam krótkie, luźne spodnie z kolarkami w środku oraz długie kolarki. Oczywiście obydwie pary posiadają wkładkę. Ale w tych kolarkach-szortach wkładka układa mi się tak, że siedzę na niej całym tyłkiem a swój klejnot rodzinny (berło?) mam odsłonięty (albo nieosłonięty) i przez to mi go obwiewa (w chłodniejsze dni), natomiast w tych długich kolarkach wkładka mi się układa tak, że praktycznie nabiałem siedzę na wkładce, tyłkiem w większości już na siodełku, natomiast z przodu wkładka zasłania mi wszystko. Chcę sobie kupić teraz kolarki na szelkach ocieplane z wkładką i mam pytanie do starych wyjadaczek i wyjadaczy - jak ma się układać na nieszczęsna wkładka? Jak jest "komfortowo"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wkładka jest po to żeby chronić miejsca narażone na obtarcie przez siodełko, a nie po to, żeby chronić przed chłodem. Wnioski sobie sam wyciągnij, chyba są oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A jak ci nabiał marznie to trzecia skarpeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskovy Napisano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2011 W sumie to nie cały nabiał, jestem nadwymiarowy Ale dzisiaj sobie troszkę pojeździłem i już wiem - na wkładce po prostu trzeba siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 jak kupisz dobre spodenki z dobrą dużą wkładką to i będziesz na niej siedział i osłonią nabiał, ja kupiłem ostatnio spodenki z taką wkładką jest strasznie duża: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/vezuvio_czarne_lafonte.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie wszystki wkładki mają taki sam krój, jedne leżą na pośladkach a inne nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.