Mod Team Franio Napisano 13 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Tak swoją drogą, to na chwilę obecną w sumie oddanych jest 59 głosów, a w temacie z ankietą widnieje tylko 46 odpowiedzi. Także 13 osób nie potwierdziło głosów poprzez dodanie posta ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Qleek - jeśli nie jedziesz to skasuj głos ;D a Ty już wiesz, że jedziesz na 100% ? daruj sobie takie posty... Tak swoją drogą, to na chwilę obecną w sumie oddanych jest 59 głosów, a w temacie z ankietą widnieje tylko 46 odpowiedzi. Także 13 osób nie potwierdziło głosów poprzez dodanie posta ;-) sprawdziłeś jakie to osoby, a nuż głosowały na izery i będzie trzeba skasować ich głosy... Widzę, że zwolennicy Zawoi nie do końca podchodzą na luzie do ankiety, dobrze Szoppers stwierdził: dawno takiego zacietrzewienia nie widzialem Beskid albo smierc! to dopiero determinacja Dajcie na luuuuzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Bardzo nieprzewidywalna jest ta ankieta: raz wygrywa Zawoja z przewagą kilku głosów, a po chwili Izery W Izery ciężko dojechać pociągiem, a samochodem z Warszawy jest dużo dalej niż do Zawoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 13 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 daid, nie sprawdzałem jakie to osoby. Po prostu chcąc oddać swój głos przeczytałem, co napisał Lookas i zauważyłem, że nie wszystkie osoby się do tego zastosowały. Dlatego dałem tu notkę, żeby ktoś, kto nie zatwierdził swojego głosu, mógł sobie o tym przypomnieć. Nie mam pojęcia czy te niepotwierdzone głosy należą do izerofanatyków czy też zawojoholików. Nie siedzę zestresowany, stukając zębami i martwiąc się, że wygra lokalizacja inna, niż mi odpowiada. Jeszcze nawet nie wiem czy na 100% pojawię się na zlocie (zresztą pewności chyba nikt nie ma), ale mam prawo do głosu, więc głosuję.. zapewniam, że na luzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja dla przykładu zakwestionowałem wczoraj głos MarW, którego głos akurat był za "moją" Zawojową opcją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Qleek - jeśli nie jedziesz to skasuj głos ;D Mój głos na Izery to moja wola i chęć. Jak pisałem wyżej... w TE miejsce mogę bez problemu pojechać i pojawić się na ZLOCIE Sam się skasuj... bo przykry jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ale luudzie, spokojnie, nie zbieramy się na krucjatę albo na nalot na jakieś biedne arabskie państewko, tylko żeby sobie miło spędzić czas w siodle, no już dajcie sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Otóż to. Ja na ten przykład mam gdzieś gdzie będzie zlot. Ważne żeby był. Reszcie życzę podobnego attitude. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Widzicie, że jaja sobie robię w nawiązaniu do całej napinki niektórych przy pilnowaniu ankiety... Nie pochwalam kombinowania ale prawda jest taka, że ciężko będzie nam dopilnować nieuczciwych kroków, dlatego nie oddzywam się bezpośrednio jako stróż porządku. Tak jak napisałem wcześniej chcę jechać do Zawoji ale nie za wszelką cenę. Jak będą Izery również wpadnę. Jako Pyrusy też różnie chcemy. Co roku są różnice zdań przy wyborze miejscówki i daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dla mnie też obojętnie gdzie dokładnie będzie zlot - ważne aby był. Jak tak te dwie miejscówki walczą ze sobą, mają takie duże zainteresowanie to tak naprawdę w tym roku może być Zawoja, a w następnym Izery. Albo odwrotnie. Przegrany może zostać przyszłorocznym wygranym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Przegrany może zostać przyszłorocznym wygranym Popieram w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 I takim sposobem unikniemy przyszłorocznej ankiety, wuhu! Ale dziwne aż mi się to wydaje że co miejscówka zdobędzie głos to jest wyrównywane Ciekawe ile jeszcze drodzy głosujący będą nas utrzymywać w niepewności, oby nie do samego końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitebike Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Tak, mniej więcej prześledziłam ostatnie kilka stron.... czy to tylko męski wyjazd ? Bo sami panowie się tu wypowiadają? Ja z ogromną chęcią pojechałabym do Zawoi Na Singlu pod Smrkiem byłam w zeszłym sezonie (Za######iście było!!!!) http://izka.bikestats.pl/524476,Dobry-Den-Singltrek-pod-Smrkem.html Teraz z chęcią zobaczyłabym coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Bez obaw - cenzus płci nie został przewidziany. O ile się orientuję, byłabyś czwarta... Kobiety się nie wypowiadają, bo nie chcą brać udziału w pyskówkach, którymi się tu raczymy PS. Kojarzę Twój bikestatsowy blog. Zdarzyło mi się nań zbłądzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Już patrzyłem jak daleko jest na Babią od znajomych górali u których na pewno będę w przyszłym roku. Ale widzę, że cały czas jest szansa zrobić temat na Zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie chwal dnia przed zachodem ankiety ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 O, cześć Iza (-: Hmm, to może V zlot zrobimy w sierpniu i pojedziemy na Uphilla na Śnieżkę, na Singla i inne okoliczne atrakcje? I ponawiam pytanie o koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jakie koszulki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No koszulki zlotowe, pytałem, czy jakieś będą na IV zlot ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 aaa zapomniałem, że na 3 zlot nie udało się zrobić koszulek. Trzeba chyba jakąś komisję śledczą powołać w celu wyjaśnienia tego skandalu . Moja propozycja: 1.2.2012 - zaczynamy konkurs na projekt koszulki zlotowej, 1.3.2012 - zamykamy zgłoszenia i robimy głosowanie, powiedzmy 2 tygodnie, kolejne 2 tygodnie na listę chętnych. I składamy zamówienie, tym razem nie czekając na ostatnią chwilę, bo znowu skończy się jak ostatnio . Jakieś kontrpropozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Masz moje błogosławieństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 może od razu zrobimy zaległe koszulki?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 a może ten projekt który wygrał w tym roku przejdzie na koszulki na kolejny zlot?? I mam nadzieje, że się uda już teraz z koszulkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 zeszłoroczny projekt miał dużą cyfrę "3" z łańcucha, która była integralną częścią wzoru.... link do projektu http://imageshack.us/f/4/chain2o.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 zeszłoroczny projekt miał dużą cyfrę "3" z łańcucha, która była integralną częścią wzoru.... aaaa no fakt zapomniałem. W takim razie popieram twoją propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.