Mod Team safian Napisano 9 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ja już też w domku, kolejny udany zlot zaliczony, dołączam się do podziękowań dla organizatorów i całej reszty. Z kubkami bardzo fajny pomysł - lubię praktyczne pamiątki @Lookas46: Szczere gratulacje, że udało Wam się wczoraj zdążyć na pociąg, miałem cichą nadzieję, że zostaniecie i z nami trochę pokręcicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Wielkie Dzieki. Było zacnie Zjazd zrekompensowal wszystko1:) Niestety gleba zabila moja obrecz... ale warto bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ja już też w domu, dzięki ! Nagrywałem trochę kamerą, będzie z tego jakiś materiał (w tym zjazdy). Póki co nie mam siły, idę spać bo dopiero dzisiaj wieczorem wróciliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki za miłe spędzenie czasu , a kubki to fajna pamiątka ze zlotu. @mathiu Mostek ja rozwaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 trochę ośka popsuła humor na początku ale warto było wrócił Eeee tam, ja tam widziałem, że spora grupa miała dzięki tej ośce świetny humor Podziwiam i cieszę się, że chciało Ci się robić tak długą trasę po tę ośkę. Taak, sprawa ośki była mega. Chociaż patenty jej zastąpienia były całkiem niezłe, jak np. użycie dwóch widelców Nadal uważam, że nikt nic lepszego nie wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 ośka to chyba niekwestionowany hit zlotu bym zapomniał, macie wszyscy pozdrowienia od pani nauczycielki i podziękowania za zmotywowanie dzieci do dalszej wspinaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 "Magnezu jej dać, anaboliki !" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 hehe to chyba hasło zlotu szkoda ze taka impreza odbywa sie tylko raz do roku bo z miłą chęcią w takim gronie spotykałbym się częściej np. 2x początek wakacji i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Zlot w dechę Mam nadzieję, że za rok będzie V edycja. Miło było powprowadzać... znaczy się powjeżdżać na szczyty gór, he he. Jak co roku nauczyłem się nowych rzeczy, np. jak ZaDymek mówi, że coś jest przejezdne, to jest to prawie niemożliwe do przejechania, albo to, że całkiem niezły jestem w "uphill'u" popychając rower Mam nadzieję, że za rok spotkamy się znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smertius Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Atmosfera na zlocie super, trasy okropnie męczące ale było super Mi się tak spodobało że dopiero przed godziną wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 udało się wejście na Babią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Trochę wspomnień: na szybko, jakość przycięta na potrzeby youtube... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A przepraszam, a najlepsze sceny z batonami to gdzie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Macie coś przeciwko aby podlinkować ten film na Facebook'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Większy film pewnie pojawi się... kiedyś Proponuję zmotywować Ukasza. Ukasz, Ukasz, Ukasz, nioh nioh nioh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 https://picasaweb.google.com/104283168019702526674/20120706084ZlotFRORG#5762857057182721778 Genialne zdjęcie - aż boli Tak z ciekawości, którędy z mosornego zjeżdżaliście? Żałuję, że mnie tam z wami nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dojechaliśmy do Hali Krupowej i stamtąd zjeżdżaliśmy: Jedna ekipa (ta większa) chyba zielonym Druga ekipa niebieskim do Skawicy. Jak coś pomieszałem to sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No i jeszcze trzy lenie wjechały wyciągiem... Nie ma lekko, wszystko się nagrało ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 https://picasaweb.go...857057182721778 Genialne zdjęcie - aż boli Tak z ciekawości, którędy z mosornego zjeżdżaliście? Żałuję, że mnie tam z wami nie było Nie bolało:) Lubię takie wypychy, przynajmniej wiem, że w górach byłem. Choć trzeba przyznać, że niektórym nie do końca się podobało. A z Mosornego nie zjeżdżaliśmy, tak jak kolega pisał do Hali Krupowej i potem ślicznym zielonym do Zawoi, wspaniała beskidzka rąbanka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Czy jegomość w czarnej koszulce nie pożyczał mi auta w zeszłym roku? Zgadza się Zlot nie ma co, bardzo udany - dobre zjazdy po beskidzkich kamieniach do tego szczypta błota i gradu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Większy film pewnie pojawi się... kiedyś Proponuję zmotywować Ukasza. Ukasz, Ukasz, Ukasz, nioh nioh nioh szkodnik nie niochaj wiesz że jutro kupuje sprzęt bo obecny nie daje rady na grubsze montaże a brat zajęty - sezon (przy okazji polecam http://bmwideo.pl/ ). Co do KUPY, przepraszam -> batona, to jutro wrzucę jak i filmik z tego jak to co niektórzy byli daleko od wodospadu A i co do nastepnego zlotu, jak tylko na nim będę, a jestem na każdym jak do teraz, to zobowiązuję się jako piromat zlotowy aby 5tą rocznicę wspólnych zjazdów nieźle "rozpalić", tak wystrzałowo. pozdro Uksz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Nie bolało:) Lubię takie wypychy, przynajmniej wiem, że w górach byłem. Choć trzeba przyznać, że niektórym nie do końca się podobało. A z Mosornego nie zjeżdżaliśmy, tak jak kolega pisał do Hali Krupowej i potem ślicznym zielonym do Zawoi, wspaniała beskidzka rąbanka:) Dobry kompan z Ciebie jednak żałuje ze w sobotę z wami nie pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ano:) żałuj Waćpan, żałuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 @Ukasz, ten pomysl z wodospadem jak zaczelo trzaskac nie byl zbyt rozsadny. Piatkowy wypad dostarczyl nam wystarczajacej burzowej adrenaliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 @Ukasz, ten pomysl z wodospadem jak zaczelo trzaskac nie byl zbyt rozsadny. Piatkowy wypad dostarczyl nam wystarczajacej burzowej adrenaliny eee tam wodospad w dolinie nikt tam nie zginie a jak daleko mieliście do wodospadu jest o tu (+baton) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.