Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Lookas vs. dzieci neo - 1:0

ja jeszcze proponowałbym, aby udział w głosowaniu mogły brać osoby, które założyły konta przed 30 listopada (czyli przed początkiem pierwszej ankiety) lub mające np. 20-30 postów jeżeli nie spełniają pierwszego warunku, dobry pomysł z postem w temacie potwierdzającym oddanie głosu, bo będzie wiadomo kto głosuje <brawo>

czyli np. mój głos i mojej dziewczyny są nie ważne bo pochodzą z 1 IP a oboje mamy konfo na fr.org...

A jaki nick ma Twoja dziewczyna, jeśli można spytać?

No i czy zamierzałeś ją zabrać? Pytam, bo przynajmniej mi umknęło, abyś coś o niej wspominał.

Każdy kto zamierza wziąć osoby towarzyszące spoza forum też nie może za nie zagłosować. Ja być może namówię 2 osoby a może nie. W każdym razie nie wpadłem na pomysł, aby profilaktycznie za te osoby zagłosować.

To wtedy będzie płacz tych co nie zdążą, że nie mieli prawa głosu. do zlotu jeszcze qpa czasu i nie widzę potrzeby aż takiego skracania czasu trwania. No chyba, że się mylę ?

Nie mylisz się.

Lookas, dawaj te ciekawsze przypadki. Pośmiejemy się z fantazji forumowiczów :)

Jest wątpliwe czy takie publiczne piętnowanie konkretnych osób jest dobrym pomysłem... Ale jedno mnie ciekawi bardzo: ile było numerów IP, z których oddawano wiele głosów? Ciekawe ilu użyszkodników chciało wycwaniaczyć resztę.

A jaki nick ma Twoja dziewczyna, jeśli można spytać?

No i czy zamierzałeś ją zabrać? Pytam, bo przynajmniej mi umknęło, abyś coś o niej wspominał.

Każdy kto zamierza wziąć osoby towarzyszące spoza forum też nie może za nie zagłosować. Ja być może namówię 2 osoby a może nie. W każdym razie nie wpadłem na pomysł, aby profilaktycznie za te osoby zagłosować.

Nie mylisz się.

Jest wątpliwe czy takie publiczne piętnowanie konkretnych osób jest dobrym pomysłem... Ale jedno mnie ciekawi bardzo: ile było numerów IP, z których oddawano wiele głosów? Ciekawe ilu użyszkodników chciało wycwaniaczyć resztę.

Kolega ewidentnie nalezy do bojowek PiS... ;)

dawno takiego zacietrzewienia nie widzialem ;)

Beskid albo smierc! to dopiero determinacja :D

Jeżeli osoba głosująca nie zjawi się na zlocie, to BAN ? :D

Proponuję premanentny dla tych, którzy nie przyjadą na zlot w miejscówce, na którą głosowali ;)

Kolega ewidentnie nalezy do bojowek PiS... ;)

Kolega ewidentnie kulą płot przestrzelił :)

dawno takiego zacietrzewienia nie widzialem ;)

Gdzie tu zacietrzewienie? Zacietrzeweniem wykazali się ci, co głosowali "na dwie ręce" (jesli nie na wiecej ;))

Wszyscy, którzy postanowili oszukać resztę pozostają bezkarni i nie domagam się ich napiętnowania - pisałem wręcz, że nie jest to dobry pomysł. Więc "winni" oszustwa ankietowego pozostają bezkarni, pod warunkiem, że będą milczeć. Natomiast Maroko777 wprost pisze, że z jego IP poszły dwa głosy i mnie to zaciekawiło. Dostanę odpowiedź lub nie.

Beskid albo smierc! to dopiero determinacja :D

A gdzie ja tak napisałem? Możesz mi przytoczyć? Siedziałem dwa tygodnie w Szklarskeij Porębie w tym roku, więc jakoś szczególnie mnie tam nie ciągnie. Dość najeździłem się tamtejszymi szutrówkami. Uważam że bardziej dzikie góry (trudniejsze i bez specjalnie przygotowanych ścieżek) będą lepszym miejscem na zlot. Ponadto po ścieżkach jeździliśmy na III zlocie. Dlatego Izery są w moim prywatnym rankingu na 4 miejscu z zaproponowanych miejsc. Popieram to, co z moich typów ma szanse wygrać. Jeśli padnie na Izery to nie oznacza to mojej rezygnacji ze zlotu.

Niby luzackie uwagi rzuciłeś, a tyle muszę się tłumaczyć.

Natomiast Maroko777 wprost pisze, że z jego IP poszły dwa głosy i mnie to zaciekawiło. Dostanę odpowiedź lub nie.

Zerknij sobie, adres IP jeszcze nic do końca nie mówi: http://pl.wikipedia.org/wiki/Network_Address_Translation

P.s. Z tego co widzę to już dostałeś odpowiedź. Jakbyś też dobrze się orientował w temacie to Maroko na jednym z poprzednich zlotów był z dziewczyną więc nie wiem w czym szukasz problemu? Dla mnie jest wszystko jasne - szukasz dziury w całym.

No ok, dla Ciebie jest wszystko jasne, ale dla mnie nie było. Nie widziałem na ostatnim zlocie tłumu kobiet, dlatego słowa Maroko777 wzbudziły moją - jak się okazuje zbędną - podejrzliwość.

Niestety inżynieria stosowana przy poprzedniej ankiecie podburzyła moje zaufanie do uczciwości głosujących. Na szczęście nowa, lepsza ankieta została już odpalona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...