piotrulek84 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Maroko, sorry ale ciężko mnie namówić będzie W Izery podskoczę sobie nawet na dzień. Właśnie się cieszę, że daleko będzie. Dziś dali nam plan roboty na przyszły rok. Przerwę 2 tygodnie mam w sierpniu czyli na Zlot i tak wezmę wolne Aha. Kiedy pijemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Pic mozemy zawsze Ostatnio mnie naszlo i o 24 wyjechalem do Poznania bo dawno juz mnie tam nie bylo. Na rynku wyladowalem o 2 z kawalkiem, odwiedzilem ze dwie knajpki i z powrotem w domu bylem cos przed 7 - w porownaniu z Wroclawiem lokale w Poznaniu puszczaja muzyke takze na zewnatrz, wrecz mozna powiedziec, ze panuje swego rodzaju konkurencja, ktora knajpa pusci wieksza ilosc decybeli i (chyba) przyciagnie tym wiecej klientow. Gdybym mial tel do Ciebie Piotrze to moglibysmy sie ustawic. Merytorycznie do tematu napisze, ze niewazne gdzie bedzie zlot bo wszedzie bedzie mozna pojezdzic (nawet u mnie w domu jest taka opcja - od tygodnia lezy gora ciuchow wysoka na metr - podjazd jak sie patrzy) ale grozono mi, ze mam glosowac na Izery bo inaczej bede mial toksyczne odpady z kopalni w detkach wiec coz poradzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 · Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Marcin bierz Kasię i wpadajcie do mnie w sobotę. Robię picie andrzejkowe. Majkel wpadaj również. Tel poszedł na priv Odnośnik do komentarza
maroko777 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 · Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu w sobotę nie dam rady, ale mogę za to wpaść w piątek... Odnośnik do komentarza
piotrulek84 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 · Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Lipa, bo z popołudniówkami walczę Jeszcze będzie okazja Odnośnik do komentarza
maroko777 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 · Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu spróbuje coś wykombinować żeby w sobotę wpaść, napisze jak będę coś wiedział... Odnośnik do komentarza
Mod Team durnykot Napisano 24 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 · Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Panowie- wystarczy pijackich offtopów. Odnośnik do komentarza
piotrulek84 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 · Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Wódka się chłodzi Odnośnik do komentarza
marcinusz Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 · Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu Proponuję posprzątać pijacki offtop. Naprawdę są bardziej odpowiednie miejsca, żeby umawiać się na wódkę niż publiczne forum. Odnośnik do komentarza
maroko777 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Piotrek jedziesz na zlot Meridą czy składasz fulla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Meridą. Nie ma siana. Trzeba się szybko pospłacać i bloczki zacząć układać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 O ja, ale ruch w temacie:D Wzmocnię ekipę poznańska i postaram się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Kiedy pojawi się ankieta dotycząca miejscówki ? ;D Ps. W tym roku pojawi się ekipa z Legnicy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 30 listopada/1 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Mysle ze po filmie Izery zostaly Zdyskwalyfikowane. Bylem tam kilka razy i Zawoja wyglada Ciekawiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 widzę że na większość ludzi Enduro_me zrobił ogromne wrażenie... mi również się podobał ale bez przesady... w izerach również można nieźle poszaleć i również jest tam sporo trudnych fragmentów gdzie nie jeden użytkownik tego forum miał by problemy z przejechaniem... więc nie rozumie stwierdzenia dyskwalifikacji izerów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 na mnie zrobila Zawoja straszne wrazenie... i ten raz w roku nie wnikam w km mozemy zrobic zlot nawet w Austrii:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Tomek10 przeczytaj dokładnie co napisałem i wytłumacz mi dlaczego uważasz że izery zostały zdyskwalifikowane ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 a musze? wyrazilem swoje zdanie . bylem w Izerach kilka razy i znam je dosc dobrze ogladajac Enduro_ME Zawoja wydaje sie atrakcyjniejsza pod zlot. ps czy tu mamy sie na sile przerzucan argumentami ...? czy wyrazac swoje zdanie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ta dyskusja nie ma sensu Demokratycznie wybierzemy miejsce na zlot i basta. Wierzcie mi, że we WSZYSTKICH górach są mega trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 dokładnie. Ankieta już za tydzień ;D Mógłby ktoś przypomnieć jakie są propozycje ? Zawoja, Izery, Bieszczady i... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 I "Dzikie Bieszczady - w poszukiwaniu niedźwiedzi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Bieszczady też fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomassekk Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jeśli padnie na Izery to się dopiszę do zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 głosuj za odpowiednią opcją ankieta najpóźniej jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.