piotrulek84 Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Babia, dokładnie! Maroko - szybki jesteś z tym urlopem Ciekawe jak mi przypadnie przestój wakacyjny... Pewnie w tym okresie ale czy wtedy czy tydzień póżniej? Najwyżej wolne się wezmie. Dejot się poskładał do kupy więc też pewnie pojedzie. Miskov - łaaa! A co mamy za furę? Fela była dzielna w sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Uuuu, właśnie zerkłem na wyniki ankiety odnośnie teminu i wychodzi że kolejny zlot trzeba będzie sobie odpuścić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Miskov jak masz hak w aucie to można wypożyczyć przyczepkę na orlenie, na 4 osoby wyjdzie w miarę tanio... a jak nie przyczepka to może uda się skombinować coś na dach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Gdyby był hak to nie byłoby problemu mam najbardziej kłopotliwy typ nadwozia - sedan, do lipca będziemy myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 czyli pozostaje nam wykombinować bagażnik dachowy albo wysłać rowery kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Jest jeszcze trzecia opcja, czyli przyjazd na zlot rowerem (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 wtedy musiał bym wyjechać w poniedziałek żeby dojechać do masywu śnieżnika lub w izery nie mówiąc już o beskidzie żywieckim... może gdybym był młodszy to kto wie... a tak pozostaje podróżowanie na niemieckiego turystę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Bagażnik się załatwi... dużo czasu jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 może gdybym był młodszy Eeee tam... wystarczyłby urlop z gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Zawoja od 8:25 - 12:15, zwrócicie uwagę na zróżnicowanie szlaków - polany na Jałowcu oraz korzenny single w świerkowym lesie w okolicach Policy http://www.pinkbike.com/news/Enduro-Me-Polish-Enduro-Film-World-Premiere.html Głosować na Zawoję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 masz mój głos na Zawoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kierunek Zawoja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Piotrek Zawoja prezentuje się znakomicie ale to kawał drogi :/ bite 7 godzin w samochodzie... w Izery tylko 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 U mnie właśnie na odwrót. Dlatego jestem za Zawoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Panowie, spokojnie, będzie głosowanie to wybierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 U mnie właśnie na odwrót. Dlatego jestem za Zawoją Kierując się tym kryterium to jestem za Wielkopolskim Parkiem Narodowym A tak na poważnie to najlepiej wybrać punkt centralny Polskich gór żeby wszyscy mieli mniej więcej tyle samo km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Hmm Czyli wypada na Góry Świętokrzyskie To ja w takim razie wole już Izery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie rozumiem narzekań co do czasu dojazdu. Przecież nie jeździmy na zlot co tydzień, tylko raz w roku - więc można się ten raz przemęczyć i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jak komuś nie chce się dojeżdżać na zlot, to niech siedzi w domu. Pamiętajcie, że jakiej lokacji nie wybierzemy, to osoby z Gdańska i tak będą miały daleko Ja na to patrzę inaczej: jak padnie na lokalizację daleko ode mnie, to będzie pretekst, żeby wziąć dzień-dwa urlopu i pobawić się dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 dokładnie, już abstrahując od tego czy zlot będzie w Zawoi czy nie, mam podobne zdanie do Sola, ja takie zloty/imprezy traktuję jako możliwość poznania fajnych nowych miejscówek i właśnie jako motywacja do dłuższych podróży na które normalnie nie miałbym ochoty chodź w tym przypadku chciałbym się "pobawić" w przewodnika i Was trochę oprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ok sonda pokaże gdzie w 2012 roku się spotkamy, mam nadzieje że będzie minimum tyle osób co na II zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 mam nadzieje że będzie minimum tyle osób co na II zlocie I że pogoda będzie chociaż trochę lepsza niż na III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 O to akurat nie będzie trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Oby była taka jak na drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.