Qleek Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No tylko wam pozazdrościć Nie mogłem być na tym zlocie, a szkoda:( Ale obejrzałem wszystkie fotki i filmiki, i jak bym był z wami. hehehe Wspaniała wyprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Zlot był bardzo fajny , atmosfera też niczego sobie tak więc żałuj Dla tych którzy sugerowali aby wybrać się do serwisu z moim mostkiem na gwarancję . Pojechałem wczoraj i państwo w serwisie stwierdzili że prawie straciłem gwarancję ponieważ rower cytuję " Był używany w ekstremalnych sytuacjach, także w zjazdach, niezgodnie z przeznaczeniem przez producenta. Uszkodzenie z winy użytkownika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No i w sumie prawidłowo Rowery Górskie | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie - zobacz opis przy Hexagonach. Ich naturalnym środowiskiem jest lekki teren, w szczególności szutrowe drogi. ps. jak wprowadziliśmy się do Ciebie w niedzielę to miałeś już chyba dość integracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ale to rower górski , tak ? Więc chyba logiczne jest to że mimo wszystko w górach i tak jest parę zjazdów. Już wiem czemu miałem z tyłu 8semkę . Jak zjeżdżałem z góry z wyciągu niebieskim szlakiem to mimo 3,5 bar'a podbiło mi na jakimś kamieniu do samej obręczy co poczułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Zlot był bardzo fajny , atmosfera też niczego sobie tak więc żałuj Dla tych którzy sugerowali aby wybrać się do serwisu z moim mostkiem na gwarancję . Pojechałem wczoraj i państwo w serwisie stwierdzili że prawie straciłem gwarancję ponieważ rower cytuję " Był używany w ekstremalnych sytuacjach, także w zjazdach, niezgodnie z przeznaczeniem przez producenta. Uszkodzenie z winy użytkownika" Może się niepotrzebnie chwaliłeś gdzie nim jeździłeś ... chociaż tak naprawdę to żadna ekstrema nie była ... a te uszkodzenia to w znacznej mierze skutek twojej słabej techniki, ale to da się poprawić trzeba tylko trochę pracy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Nikomu się nie chwaliłem a tym bardziej w serwisie . Nikomu się nie chwaliłem a tym bardziej w serwisie . to w znacznej mierze skutek twojej słabej techniki, ale to da się poprawić trzeba tylko trochę pracy ... Trudno nie mieć słabej techniki jak się było pierwszy raz w górach rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 tak z ciekawości pytam, kiedy rusza temat V zlotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatryQ Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Patryke wrzuć jeszcze filmiki. (było by miło w HD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Właśnie go montuje, będzie jakoś na dniach. Takiego surowego to nie wrzucę Full HD gwarantowane Wysłane za pomocą Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.